TV 2 afslører: Her er den anden "Bachelorette"

Mai Cermeno er også klar til at uddele roser i tredje sæson af TV 2-programmet "Bachelorette"

Nu er de to nye kvinder afsløret, som kommer til at lede efter kærligheden i den kommende sæson af ”Bachelorette”. Udover Emma Sofie Nielsen, som du kan lære at kende her, byder TV 2 nu også velkommen til Mai Cermeno.

Til november drager Mai Cermeno nemlig mod Mexicos varme stillehavskyst for at lede efter kærligheden. Hun er 29 år, opvokset på Vesterbro i København og bor nu på Amager.

Til daglig arbejder Mai Cermeno som bæredygtighedskonsulent og har en kandidat i international erhvervsøkonomi og erhvervssprog.

Klar til kærligheden

 Når Mai Cermeno til november skal på jagt efter kærligheden, søger hun en sød mand, som udfordrer, fascinerer og overrasker hende, og som gerne må have let til grin:

"Jeg vil gerne smile og grine mest muligt og ønsker en partner, der både vil tage mig med på sine eventyr, og som også vil med på mine," siger Mai til TV 2. Hun har været single i to år og er nu klar til at finde kærligheden.

Hun beskriver sig selv som en positiv, eventyrlysten og social pige, som elsker at rejse. Hun har nemlig haft flere længere perioder i udlandet – med rejser, studie og arbejde. Hun håber derfor, at hendes kommende partner vil udforske verden sammen med hende – og den rejse starter i Mexico:

"Jeg glæder mig til et helt vanvittigt eventyr, hvor jeg kommer til at møde en masse søde fyre, som forhåbentlig kan give mig sommerfuglene tilbage i maven. Mest af alt glæder jeg mig til at tage en sød fyr i hånden og hoppe på flyet hjem til en ny og forelsket hverdag sammen," siger hun i en pressemeddelelse til TV 2.

Du kan møde Mai Cermeno i videoen herunder.