britney spears og sam asghari

Britney Spears skal skilles: "Det er en klassisk Britney-metode, når hun er såret"

Popikonet Britney Spears og Sam Asghari skal skilles efter bare 14 måneders ægteskab. Vi har talt med eksperterne i amerikansk celebrity- og popkultur, der står bag podcasten og Instagram-profilen, Celebkebab, om nyheden.

I juni 2022 sagde Britney Spears ja til at leve lykkeligt til sine dages ende sammen med den iransk-amerikanske model, Sam Asghari. Nu – 14 måneder senere – skal parret skilles.

Det skriver blandt andre tidsskriftet Variety.

Artiklen fortsætter under videoen ...

For de to journalister bag podcasten og Instagram-profilen Celebkebab, Sarah Jane Kok og Mie Frejo Copsø, der er selvudnævnte Hollywood-filosoffer og nærmest alvidende inden for området, kommer nyheden om den forestående skilsmisse faktisk ikke som nogen stor overraskelse.

”Selvom overskriften “Britney is getting a divorce” på diverse news outlets i går, fik os til at gispe højt – det er kun et år siden, hun og Sam Asghari blev viet foran venner og familie på Britneys estate i Los Angeles – så kommer det desværre ikke som verdens største chok,” siger Sarah Jane Kok og Mie Frejo Copsø til alt.dk og fortsætter:

”Britney har i årevis været genstand for stor dramatik, ikke alene i pressen, men også i forhold til hendes turbulente privatliv. Siden Britney atter fik sin frihed over eget liv, har hun øjensynligt haft et stort behov for at distancere sig til mange tidligere relationer inklusiv sin søster, mor og mange, mange flere, og senest har Britney mistet kontakten til sine to børn.”

Utroskab og pengesager

Hvorfor parret skal skilles efter godt et års ægteskab vides ikke med sikkerhed, men rygterne går på, at Britney Spears har været Sam Asghari utro, og at det derfor er ham, der anmoder om skilsmisse.

Det kan umiddelbart synes fair, men ifølge Celebkebab er der noget uldent ved hele situationen …

”I de officielle skilsmissebegæringspapirer står Sam som underskriver. Det er altså ham, der anmoder om skilsmissen, og han har anført den lidt generiske “irreconcilable differences”, som groft oversat betyder uoprettelige uoverensstemmelser. Med andre ord: skide uvenner."

Internettet har ifølge Celebkebab været hurtige til at fremsætte anklager om, at Britney Spears skulle have været utro, men intet er endnu bekræftet.

"Vi ved dog, at Sam i begæringen søger et underholdningsbidrag fra Britney på et endnu ikke defineret beløb, at han også vil have et engangsbeløb og ikke mindst, at hans advokat har varslet, at de muligvis vil søge om at ophæve Britneys særeje. Det sidste giver os ærlig talt mavepine.

Det kan altså ikke være nemt at være Britney. Punktum. Forestil dig at være konstant paranoia over, om folk kun vil dig for dine penge og din berømmelse, kun for at blive bekræftet heri endnu engang. Så Sam, tag dit helt sikkert absurd høje underholdningsbidrag, og lad resten være, din røv,” lyder den klare udmelding fra Celebkebab-kvinderne.

Heldigvis tyder alt på, at Britney Spears får hjælp af én af Hollywoods mest anerkendte skilsmisseadvokater, Laura Wasser, når retssagen går i gang. Hun har tidligere hjulpet Britney Spears, da hun blev skilt fra Kevin Federline, men også Angelina Jolie under skilsmissen fra Brad Pitt og Kim Kardashian gennem sin skilsmisse fra Kanye West.

Britney til hest

Britneys egen reaktion på hele miseren er et billede af sig selv på hesteryg med ønsket om at købe en hest. Besynderligt, og desværre også meget Britney-agtigt, mener Celebkebab.

”Det er lige dele tragikomisk og meget Britney at dele et helt urelateret post til nyheden om skilsmissen. Det er et billede på en virkelighedsflugt, som vi har set hende bruge igen og igen. Når virkeligheden gør for ondt, taler hun udenom. Det virker som en copingmekanisme, men arbejder sjældent til hendes fordel. Man kan få tanken, at hun ikke er ved sine fulde fem, men i vores optik er det en klassisk Britney-metode, når hun er såret. Vi ønsker hende alt det bedste #freebritney.”

Om eksperterne

Sarah Jane Kok og Mie Frejo Copsø er journalister og eksperter i amerikansk celebrity- og popkultur. De står både bag podcasten og Instagram-profilen, Celebkebab.