Camilla Ottesen

Camilla Ottesen efter skilsmisse: ”Jeg kan godt savne at have en at dele de store beslutninger med”

TV-vært Camilla Ottesen åbner op om sit liv efter sin skilsmisse i ugebladet Hendes Verden. Et liv og en hverdag, som både kan byde på afsavn og nye, sjove vinkler.

Hun dumpede ned i tv-branchen ved et tilfælde, da hun blev vært på musikkanalen ZTV. I dag er musikken skiftet ud med bolig, når 51-årige Camilla Ottesen står i front for TV3-programmet ”Boligkøb i blinde”.

Privat har hendes eget liv også taget et U-turn, da hun for fire år siden blev skilt. Det fortæller hun om i et interview med ugebladet Hendes Verden.

”Jeg var sammen med min eksmand i 20 år, inden vi blev skilt. I dag har vi et fint forhold og holder vores børns fødselsdage sammen, men det er et stort skift, når man har været sammen i så mange år pludselig at være alene om alt. Jeg er for eksempel ved at bygge et sommerhus, og jeg ringede for nyligt til Mads, arkitekten fra Boligkøb i blinde, og brokkede mig over alle de valg, man skal tage om alt fra håndværkere til fliser. Jeg kan godt savne at have en at dele de store beslutninger med. På den anden side er det også sjovt at være alene igen,” siger hun til Hendes Verden.

Ny sjov vinkel på livet

Camilla Ottesen er i dag flyttet til København, og hendes yngste barn bor i Sydafrika for tiden, og den ældste bor stadig hjemme. Det har givet tv-værten lidt mere frihed.

”Jeg går mere ud og spiser eller får en drink nu. Der er hele tiden nogen, der ringer og siger: ”Hey, vi sidder lige nede på hjørnet, kommer du ikke ned og får en drink?” Og jeg siger aldrig nej. Det har givet mig en ny sjov vinkel på livet. Jeg har endda fået nye venner, som er samme sted i livet som mig. Der er også blevet plads til lidt flere byture, så på den måde kan jeg godt lide at være alene. Nu skal jeg heller ikke længere diskutere med nogen, hvis tur det er til at støvsuge. Det er ligesom at være ung igen. Jeg er 51 år, men sådan føler jeg mig slet ikke.”

Hjemme hos Camilla Ottesen kan hun godt lide, at tingene er i orden, og at der ikke roder. Heldigvis er hendes børn på samme måde.

”De har altid fået lov at gøre, som de ville, og jeg har aldrig været nervøs for dem, for de er ikke typerne, der prøver grænser af. Jeg har altid haft deres tillid og givet dem lang line. Jeg ved godt, at de flytter en dag, og det har jeg det faktisk fint med. Her bliver da helt vildt tomt, men jeg ved også, at der venter en fantastisk tid. Jeg håber bare, de bliver ved med at ville rejse sammen med mig, og så har jeg investeret i et sommerhus, så vi kan være sammen på en anden måde, når de flytter hjemmefra,” fortæller Camilla Ottesen.

Om Camilla Ottesen

Camilla Ottesen, 51 år, tv-vært.

Har tidligere lavet Fangerne på Fortet, og er i dag vært på Boligkøb i blinde på TV3. Arbejder desuden som ordstyrer og moderator.

Fraskilt, mor til Viggo på 19 og Viola på 16 og bor i København.