Cecilie Schmeichel

Cecilie Schmeichel blev fyret, mens hun var gravid: ”Jeg ramte et sort hul”

Cecilie Schmeichel er vokset op i en af Danmarks mest kendte fodboldfamilier, men fodbolden var ikke en levevej for hende, og hun fortæller til Hendes Verden om at have haft svært ved at finde sin egen levevej.

De fleste kendte danskere håber, at det er et tilbud om at blive danser, når 'Vild med dans'-produktionen ringer til dem. Men influencer og nydanser Cecilie Schmeichel havde i flere år drømt om en helt anden rolle i TV2’s populære danseprogram.

”Jeg har altid gerne villet være sminkør på 'Vild med dans', men da de ringede og spurgte, om jeg ville være med som nydanser, sagde jeg ja med det samme, for jeg vidste, det ville blive sjovt. Det er også en måde at bygge videre på mit brand, som handler om at hvile i sig selv og skabe mere ro for den næste generation. Jeg har mange planer og drømme for fremtiden, og der hjælper det jo at have et stærkt brand,” siger Cecilie Schmeichel til Hendes Verden.

Her fortæller hun også ærligt om, at det har taget hende lang tid og betydet mange omveje at finde netop sin helt egen karrierevej.

”Jeg gik på handelsskole, for det gjorde man bare, men jeg brændte ikke for det. Så havde jeg forskellige job, tog en makeupuddannelse, en negleuddannelse og en vippeuddannelse, fordi jeg overvejede at starte en salon. Men de skiftende arbejdstider og lange dage spillede ikke med at få børn,” forklarer den i dag 32-årige influencer og nydanser i 'Vild med dans'.

Familiens sorte får

Cecilie Schmeichel havde for år tilbage fået et job trainee i en virksomhed, da hun en dag pludselig stod med en fyreseddel i hånden.

"Da jeg var gravid med min søn, blev jeg fyret og følte, at jeg ramte et sort hul," fortæller hun og beskriver, hvordan hun ramte et nulpunkt i sit liv.

"Jeg spurgte mig selv: ”Hvad fanden er jeg god til? Hvad er min passion?” Jeg følte, at hver gang jeg var til jobsamtale, manglede jeg papir på en længere uddannelse,” siger Cecilie Schmeichel, der for et par år siden begyndte at læse bachelor i leisure management, som hun snart er færdig med.

De seneste år er hendes instagramprofil også stukket totalt af, og nu er den blevet hendes levevej, for et liv som influencer har bl.a. givet hende job i tv, hun har lavet en smykkekollektion og lægger makeup på folk til bryllupper.

”Jeg kalder mig influencer, selv om det har en negativ klang, men det kan jeg jo selv være med til at ændre, for jeg prøver jo netop at lære folk at hvile i sig selv. Jeg har altid sagt, at jeg er familiens sorte får, men min mor bliver så ked af det, når jeg siger det. Men jeg er ikke fodboldspiller, jeg har gået i byen og er fyldigere end min far og min bror. Jeg mener bare, at jeg gør tingene anderledes.”

Læs hele interviewet med Cecilie Schmeichel, hvor hun også fortæller om mødet med sin mand, Joakim, her: ”Jeg var lun på Joakim, men der gik nogle år, før han fik øjnene op for mig”

Om Cecilie Schmeichel

Cecilie Schmeichel, 32 år og influencer.

Du kan møde hende på Instagram, hvor hun blandt andet plæderer for bedre selvværd.

Datter af tidligere landsholdsmålmand Peter Schmeichel og søster til Kasper Schmeichel, som også er professionel fodbldspiller.

Bor i dag i Herlev med sin mand og deres to børn.

En af de ti nydansere i denne sæson af TV2’s Vild med dans.