Charlotte Bircow og Per Steffensen

Charlotte Bircow overfaldet: Kørt på hospitalet

Charlotte Bircow er blevet overfaldet på en gåtur fra Villefrance til Nice.

I weekenden var sundhedsguruen Charlotte Bircow ude at powerwalke sammen med sin kæreste Per Steffensen, da hun blev overfaldet og frarøvet sit Rolex-ur.

"Jeg er lige kommet hjem fra hospitalet med forstuvet håndled, men jeg er stadig rystet over, at nogen kan snige sig ind på mig og i løbet af to sekunder få taget uret af håndleddet", skriver en chokeret Charlotte på Instagram.

Til daglig bor hun sammen med Per i Monaco, og det er altså på en af parrets faste gåruter, at overfaldet er fundet sted. En mand fik revet uret af Charlotte, mens en anden mand holdt ventende på en scooter, og sammen kørte de væk fra gerningsstedet.

"Jeg nåede ikke engang at gribe fat i hans t-shirt, før han løb over vejen og sprang på den scooter, hans ven holdt og ventede på," forklarer 61-årige Charlotte og fortæller, at hun også tidligere i år har været ude for et lignende overfald i København.

Heldigvis reagerede Per hurtigt og fik tilkaldt hjælp, og selvom det ikke engang er 24 timer siden, at overfaldet fandt sted, er de to gerningsmænd allerede anholdt.

"Selvom det var en hamrende ubehagelig oplevelse igen, så er jeg glad for politiet endelig fik fat i dem og taknemmelig over jeg slap med et forstuvet håndled, og at jeg har den mest omsorgsfulde og hurtigt reagerende kæreste", slår hun fast.

Charlotte Bircow skriver videre, at politiet fraråder, at man bærer dyre ure fra for eksempel Rolex, når man er i Cannes og Nice. 

Denne artikel blev første gang udgivet hos HER&NU. Dette er en redigeret udgave.