Mathilde Mackowski

"Derfor har jeg tilmeldt mig Orgastisk Meditation"

Hele livet igennem uddanner vi os til at blive bedre inden for specifikke interesseområder, så vi står bedre i forhold til vores drømmejob og for at opnå "det perfekte liv".

Vi går til Zumba, salsa, fitness, tennis, håndbold, TRX og måske vi endda lige mixer det med lidt løb, en powerwalk eller en cykeltur i skoven. Alt sammen, selvfølgeligt, for at holde os i god form, men vel egentligt også for at blive bedre til vores favorit sportsinteresse.

Men hvor tit går vi virkelig i dybden og træner nogle af de egenskaber, vi i forvejen er født med – som f.eks. at blive endnu bedre til at grine, kysse eller til at udvide vores seksuelle potentiale?

"Jeg ved, at der er mere"

Jeg har nok, som dig, øvet mig en del på det hersens sex, siden hormonerne blev sluppet løs i min krop i teenageårerne. Qua mit arbejde, har jeg haft nogle fantastiske muligheder for at udleve fantasier og udforske min egen krop. Men jeg ved, at der er mere, jeg kan mærke potentialet – kender du det?

Derfor har jeg tilmeldt mig "Orgastisk Meditation", også kaldet OM. Orgastisk Meditation er for par, der gerne vil dybere, bringe intimiteten, nærværet, sexlivet og kærligheden til nye højder.

Det består af tre sessioner, hvor vi bliver coachede igennem en OM. OM består af en simpelt bevægelse, hvor manden forsigtigt stryger kvindens klitoris. Gennem en vedvarende OM praksis lærer man at mærke mere, opnå bedre orgasmer, at dyrke den seksuelle gnist og at slappe mere af i seksuelt samvær. Det er ret spændende, udfordrende, fedt, vildt... Og juhuuu agtigt!

Den første session er allerede i morgen (uh, det er snart)!

Der vil være en dybdegående introduktion til OM og så skal vi allerede her lave øvelsen, hvor jeg skal være bar fra livet og ned. Heldigvis er det private sessioner, så det er kun min kæreste, der jo i forvejen har set mig uden trusser på, og vores kvindelige OM coach, som kommer til at være til stede. På den måde virker det faktisk ret trygt for mig.

Det er den danske sexolog og parterapeut, Katrine Berling, som er ekspert i kvindens orgasme, der skal guide os igennem de 3 OM sessioner. Hun er lige nu ved at uddanne sig til OM coach i USA ved Nicole Deadone, som er stifter af den Orgastiske Meditations bølge, der er yderst populær i USA i øjeblikket.

Nye seksuelle levels

Jeg kender Katrine, da jeg før har fået orgasmetræning af hende, og har i den forbindelse mærket nogle helt nye seksuelle levels i min krop.

Jeg glæder mig helt vanvittigt til i morgen... Og måske er jeg også lidt nervøs i virkeligheden. Hvordan kommer det til at foregå, kan vi overhovedet finde ud af det?

Efter hvad jeg har hørt, læst og googlet mig til, så kan Orgastisk Meditation virkelig gøre en markant forskel for vores seksuelle potentiale, og den chance vil jeg ikke lade gå forbi min næse...

Wish me luck!

Se video på Katrineberling.dk

Læs med i næste uge, hvor du naturligvis får et saftigt referat fra Mathilde Mackowskis første session i Orgastisk Meditation.

LÆS OGSÅ: Her er den ultimative orgasme-guide

Mathilde Mackowski

Mathilde er stifter og medejer af den erotiske webshop Sinful.dk, hvor hun er ansvarlig for indkøb af sexlegetøj, forretningsudvikling og drift af webshoppen. Seksualitet og parforhold har været en af Mathildes interesser igennem mange år, og udover at skrive blogs og guides om emerne, optræder hun ofte på TV2 Østjyllland. 

Mathilde er oprindelig uddannet ejendomsmæglerassistent. Privat går hun meget op i at spise sund mad, der ikke er forarbejdet eller som indeholder unaturlige tilsætningsstoffer, så kroppen har den bedste forudsætning for at yde optimalt. Både på arbejds- og hjemmefronten...

Læs mere om Mathilde Mackowski her

FORNY DIT SEXLIV - FÅ INSPIRATION PÅ DEN EROTISKE WEBSHOP SINFUL.DK