Dorthe Kollo

Dorthe Kollo: ”Jeg lukkede min mor inde på badeværelset og kørte væk i natten med ham”

Dansktopsanger Dorthe Kollo er stadig kun en teenager, da hun finder den ægte kærlighed. Men forholdet er kompliceret – blandt andet på grund af flakkende følelser og Dorthes mor, fortæller hun i et stort interview med Hendes Verden.

Dorthe Kollo er ikke mere end 17 år gammel, da hun første gang falder over den ægte kærlighed.

Hun er rejst til Baden Baden i Tyskland, hvor hun skal optræde, og har mødt manden Pit, der er lidt af en playboy. Han ejer også en klub, hvor alle de kendte kommer, og så kører han i en Porsche.

Kærligheden ligger klar for fødderne af den unge Dorthe Kollo, men desværre har hendes mor andre planer, fortæller dansktopsangeren i et stort interview med Hendes Verden.

”Dengang var min mor hele tiden over mig, og selv når jeg skulle på toilettet, havde jeg fornemmelsen af, at hun kiggede ind ad nøglehullet for at overvåge mig,” siger hun og tilføjer:

“Om aftenen låste jeg min mor inde på suitens badeværelse og kørte væk i natten med Pit, og da jeg kom tilbage næste dag, var jeg ikke længere så uskyldig.”

Heldigvis havde hotelpersonalet fået Dorthes mor ud fra badeværelset, inden hun kom hjem. Men episoden gjorde ikke ligefrem forholdet mellem mor og datter lettere.

“Jeg syntes fandeme, det var på tide, at jeg kom lidt ud. Jeg tror, hun var ulykkelig over, at hun havde tøjlet mig forkert, men på den anden side kunne hun jo mærke, hvordan det var at være spærret inde. Vi havde i det hele taget et svært forhold, for hun bestemte alt, lige fra hvornår jeg skulle klippes, til hvad jeg skulle have på af tøj. Men jeg tilgav hende, inden hun døde.”

Den største hjertesorg

Kærligheden til Pit overlevede moderens kontrol. Men efter en kort affære mødte Dorthe Kollo en ny mand, som hun tabte sit hjerte til.

“Pit var næsten ud af sig selv over det, for han så på live tv, at René (Kollo, red.) og jeg begge sang i et kæmpe tv-show. Da vi stod i finalen ved siden af hinanden, fornemmede Pit romancen og kørte hele vejen til Braunschweig for at konfrontere mig.”

Dorthe Kollo valgte at forfølge gnisten med René, som hun også fik sin første datter, Nathalie, med. Men heller ikke denne romance klarede tidens test, og da de kort tid efter gik hvert til sit, satte det gamle følelser i brand hos dansktopsangeren.

“Jeg kom til at spekulere over, hvad der overhovedet var gået galt mellem mig og Pit,” siger Dorthe Kollo til Hendes Verden og erkender, at Pit er hendes største hjertesorg til dato.

“Faktisk ringede han siden da hvert eneste år på min fødselsdag, indtil han døde for et par år siden.”

Læs hele artiklen i Hendes Verden nummer 34. Her fortæller hun også om at give sin ene datter til plejeforældre, om den modne kærlighed og om en hvirvelvind af en karriere, der ikke ville have kunnet lade sig gøre i dag.