Esben Dalgaard smiler ind i kameraet

Her er skuespiller Esben Dalgaards private kærlighed

Skuespilleren har været gift med sin store kærlighed siden 2016.

Esben Dalgaard, der blandt andet er kendt for sine roller i Netflit-hitserien ”Kastanjemanden” og som nissen Grot i Tinka-julekalenderne, lever privat sammen med sin store kærlighed, hustruen Charlotte Dalgaard Larsen.

Artiklen fortsætter under videoen ...

Parret blev gift i 2016, og de bor til daglig på Amager sammen med deres fælles datter Alberte på 11 år og Esbens datter Olivia på 18, som han har fra et tidligere forhold.

Åben omkring sygdommen

I efteråret 2021 blev Esben Dalgaard diagnosticeret med uhelbredelig kræft, efter at han ellers tilbage i 2018 var blevet raskmeldt fra et seksårigt forløb med modermærkekræft.

Sygdommen var nu, tre år senere, desværre vendt tilbage, og denne gang havde den spredt sig til de vitale organer og kan ikke helbredes.

Tilgengæld oplever skuespilleren gode resultater med immunterapi, der kan holde canceren i ro, og overfor alt.dk fortæller han, at han nu kun går til tjek på hospitalet hver fjerde måned, hvor det tidligere var hyppigere.

Sammen gennem det hele

Den 47-årige skuespiller har været åben omkring sit sygdomsforløb og hvordan han selv og familielivet er blevet påvirket.

18_12_13_02_05_27_org__OX_4655_tv2 (2).jpg

Esben Dalgaard og hustruen Charlotte. Foto: By Nymann

Blandt andet deler han jævnligt opdateringer på sit helbred på Instagram, hvor hans mere end 75.000 følgere følger med og støtter ham.

I privatlivet finder han også støtte hos hustruen Charlotte Dalgaard, og i november udkom de med en fælles lydbog med titlen ”Mærket”.

Bogen, som kan høres hos Mofibo, handler om parrets kærligheds- og konflikthistorie, fordi de har oplevet at håndtere Esbens kræftdiagnose på vidt forskellige måder. Derudover er bogen også tænkt som en støtte til andre pårørende og kriseramte.

Lige nu er Esben Dalgaard aktuel i TV 2’s nye realityformat, ”Shaolin”, som bliver sendt på TV 2 mandag kl. 20 eller ses på TV 2 Play.