Mia Wasikowska skal spille hovedrollen i filmen 'Tracks'

Et øjeblik med Mia Wasikowska

24-årige skuespillerMia Wasikowska skal spille hovedrollen i filmen "Tracks".

Tilbage til rødderne

I 1977 vandrede den 26-årige Robyn Davidson over 2.700 km gennem den australske ørken fra Alice Springs til vestkysten. Hun havde følgeskab af fire kameler og en hund, men ellers var hun helt alene.

– Jeg blev forelsket i Robyn lige med det samme, siger 24-årige Mia Wasikowska, der spiller den modige Robyn Davidson, hvis ni måneders vandretur er skildret i filmen "Tracks".

– Jeg følte med det samme, at jeg forstod lige præcis, hvem hun var. Men alligevel var jeg hunderæd for at spille hende. Det er første gang i syv år, at Mia Wasikowska har lavet film hjemme i Australien. Hendes karriere kom godt i gang, efter hun lavede tv-serien "In Treatment" i 2008, og siden har hun lavet film med store instruktører som Tim Burton og David Cronenberg.

– Jeg følte, at jeg vendte tilbage til mine rødder, siger skuespillerinden, der er fra Canberra.

– Da jeg havde indspillet filmen, følte jeg mig ret sikker på, at jeg ville købe et hus og bo i Australien igen.

Mia Wasikowska har et travlt år, så måske kommer hun ikke til at tilbringe meget tid hjemme i sit hus i Sydney. Hun medvirker også i "The Double", der er baseret på en novelle af Dostojevskij, hvor hun spiller over for sin kæreste, Jesse Eisenberg. Og snart er hun aktuel i David Cronenbergs "Maps to the Stars".

LÆS OGSÅ: Puk Damsgård "Derfor hører jeg Mads og Monopolet"