frank hvam og casper christensen

Snart er ventetiden ovre: 8 ting vi ved om den nye sæson af Klovn

Der er under en måned til komedieserien ”Klovn” vender tilbage med en ny sæson. Vi har samlet en liste over de ting, vi allerede nu ved om sæson 7.

Snart kan du igen krumme tæer og grine hysterisk med (og af!) komiker-makkerparret Casper Christensen og Frank Hvam.

For til august vender tv-serien ”Klovn” tilbage med en ny sæson på TV 2 efter ni års pause.

Selvom de to komikere har lavet to film, ”Klovn – The Movie” og ”Klovn forever”, i mellemtiden, understreger de, at det bliver noget helt særligt, når tv-serien vender tilbage.

- Vi har savnet de små historier. Igennem to spillefilm har vi arbejdet med det store drama og de store følelser, hvor alt var på spil. Det har været sjovt, men også voldsomt. Nu glæder vi os til at vende tilbage til hverdagen og grine af de små ting, siger Casper Christensen og Frank Hvam til TV 2.

Den nye sæson har premiere på TV 2 den 13. august, men hvis du har svært ved at vente så længe, har vi samlet en liste med alt det, vi allerede nu ved om den nye sæson.

1. Vi får et gensyn med Bo fra ”Klovn – The Movie”

Skuespilleren Marcuz Jess Petersen fik de fleste af os til at flove os, da han i ”Klovn – The Movie” spillede den unge Bo, der fik råd til at stå op og tisse med en lille tissemand fra Frank Hvam.

Nu er ”Bo” blevet 20 år, og noget tyder på, at vi kommer til at møde den unge mand igen, når ”Klovn” vender tilbage til skærmen. Både han og Casper Christensen har nemlig lagt billeder ud af Marcuz på ”Klovn”-settet sammen med de andre skuespillere.

2. Frank og Mia er blevet forældre til to børn

Vi har allerede oplevet, hvordan det udspillede sig, da Frank fik at vide, at han skulle være far, men vi har endnu ikke stiftet bekendtskab med de to børn, som Frank og Mia nu har i serien.

Men eftersom ”Klovn”-serien fortsætter realistisk i forhold til, hvor lang tid der er gået siden sidst, kommer vi nu til at møde de to store børn, Fie og Malte.

3. Teenagedatteren ”Fie” er datter af kendt skuespiller

Vi ved også, hvem der spiller Frank og Mias teenagedatter, Fie. Hendes navn er Rigmor Ranthe, og selvom hun ikke selv er landskendt (endnu), har mange af os nok set hendes far, Lars Ranthe, i en anden TV 2-hitserie, ”Badehotellet”, hvor han spiller Grosserer Madsen.

Det ser dog ud til, at vi efter den syvende sæson af ”Klovn” kommer til at lære Rigmor Rante godt at kende. Hun har nemlig afsløret til TV 2, at hun kommer til at medvirke i meget af serien.

4. Lene Nystrøm spiller rollen som Caspers nye kæreste

I de første seks sæsoner af ”Klovn” har Iben Hjejle været en af seriens faste hovedpersoner, hvor hun har spillet Caspers kæreste. Men i den nye sæson7 er Casper, ligesom i virkeligheden, blevet skilt fra den blonde skuespiller.

Derfor har ”Klovn”-holdet nu castet en ny skuespiller til at være hans kæreste i serien, og det er den 44-årige Lene Nystrøm, der er kendt for at være forsangeren i 90’er-bandet Aqua.

Og selvom deres forhold ikke rækker ud over ”Klovn”-kulissen, har Casper Christensen taget godt imod Lene på sin Instagram, hvor han introducerer hende som sin nye ”klovn kone”.

- Sig goddag til min nye klovn kone! #lenenystrøm, skriver Casper Christensen.

5. Der vil i alt være 10 nye afsnit af 'Klovn' i syvende sæson

Mange af os kan ikke få nok af ”Klovn”, og derfor kan det være hårdt at acceptere, at der ”kun” kommer ti nye episoder.

Med den nye sæson betyder det, at serien i alt indeholder 70 episoder, plus to spillefilm.

Vi krydser bare fingre for, at der også kommer en sæson 8.

6. Citybois skal (måske) være med i serien

Vi ved ikke med sikkerhed, om de skal spille en stor eller lille rolle – eller måske kun en birolle. Men noget tyder på, at du kommer til at kunne fange et glimt af de to tidligere X Factor-stjerner Anthon og Thor, bedre kendt som Citybois.

Casper Christensen har i hvert fald delt et billede af de to ungdomsstjerner med teksten ”Ung med de unge. #klovn7 #citybois” på sin Instagramprofil.

7. Grevinde Alexandras eksmand spiller med i serien

”Klovn” er kendt for at have et utal af kendte danskere som medvirkende. Og sæson 7 er ingen undtagelse.

En af de kendte, vi allerede nu ved kommer til at gæste serien, er Martin Jørgensen, der er kendt af mange for at være Grevinde Alexandras eksmand. Han fortæller til TV 2, at han er stor ”Klovn”-fan, og derfor har været glad for at medvirke:

- Jeg kender Casper og Frank en smule. De tog fat i mig og spurgte, om jeg ville være med. Jeg ved ikke, hvordan publikum vil reagere på at se mig, men jeg er sikker på, at det bliver sjovt, fortæller Martin Jørgensen til TV 2.

Vi ved endnu ikke, hvilken rolle han skal spille, men ud fra Casper Christensens Instagram, kan vi se, at det sandsynligvis vil involvere gult cykeltøj.

8. Nogen kommer til at dø

I en tidligere sæson af ”Klovn” har vi været vidne til en dramatisk bowlingtur, der ledte til Jarl Friis-Mikkelsens endeligt i serien.

Nu tyder det på, at endnu en Klovn-karakter må lade livet.

For selvom Instagram-opslaget er noget kryptisk, kan man tolke et af Casper Christensens opslag som et hint til endnu et tragisk (og lidt komisk) dødsfald i serien. Han skriver ”Endnu en upassende dag på ’kontoret’ #klovn7” til et billede af ham og Frank Hvam storsmilende ved siden af en gravkiste.

Sæson 7 af 'Klovn' får premiere på TV 2 mandag den 13. august klokken 20.50.