Pernille og Martin fra Gift ved første blik

'Gift ved første blik'-Pernille havde hemmelige krav til Martin

45-årige Pernille havde to vigtige krav til sin kommende partner, som hun delte med produktionen.

Artiklen blev bragt hos HER&NU første gang. Dette er en redigeret udgave. 

I kærlighedseksperimentet 'Gift ved første blik' lægger de giftelystne singler deres skæbne i eksperternes hænder, når de bliver matchet op og gift med en fremmed.

Artiklen fortsætter efter videoen:

Deltagerne har ikke meget selvbestemmelse i forhold til deres kommende match, men de bliver bedt om at angive en række såkaldte 'dealbreakers' til produktionen.

Selvom det ikke var noget, som 45-årige Pernille lagde særlig meget i, så var der alligevel to ting, der var vigtige for hende.

"Min dealbreaker var, hvis han var til åbne forhold. Det trigger dårlige minder i mig om utroskab, og det er 200 procent vigtigt, at vedkommende er ligeså monogam, som jeg er," siger Pernille.

God relation til tidligere partner

Der var dog også en anden ting, der var vigtig for Pernille i forhold til sit kommende match, nemlig at han med Pernilles egne ord skal være "skilt godt".

"Det var ét af de få, men vigtige krav jeg havde. Når jeg siger "skilt godt", så mener jeg, at han meget gerne må have afsluttet sit forhold med sin eks eller kæreste på en rigtig fin måde, for det har jeg selv, og det er sindssygt vigtigt," siger Pernille og fortsætter:

"Jeg sagde til casteren, at det var et krav, fordi så forstår han også mig, og så er der et fuldstændigt andet fundament for, hvor vi er i livet. Det handler ikke om, at der sidder en eller anden jaloux ekskone og laver intriger. Det handler lige så meget om forståelsen for vores børn, og det vi kom fra," siger Pernille.

Du kan se 'Gift ved første blik' hver torsdag på DRTV klokken 6.00 og på DR 1 klokken 20.00.