Helle Thorning-Schmidt og Casper Christensen

Helle Thorning-Schmidt: "Vi stod ude i den lille gang og græd som pisket"

Det er de tunge emner, der kommer i spil, når Casper Christensen inviterer gæster på besøg i tv-serien, All Exclusive. I det nyeste afsnit taler Helle Thorning-Schmidt ud om sine forældres skilsmisse.

Helle Thorning-Schmidt gæster onsdag Casper Christensen i Portugal i programmet ‘All Exclusive’.

Alle gæsterne i All Exclusive er håndplukket af Casper Christensen, og samtalerne kredser om livets store spørgsmål og udfordringer, som han genkender fra sit eget liv. Derfor falder samtalen naturligt på Helle Thorning-Schmidts egen opfattelse af forældrenes skilsmisse.

"Det var en søndag, og jeg var sammen med min veninde Annette, som i øvrigt stadig er min rigtig gode veninde, og min mor og far sad og snakkede oppe i stuen hele dagen. Jeg kan huske, vi sagde til hinanden, “hvor er det bare hyggeligt, de kan snakke så længe”, fortæller Helle Thorning-Schmidt. Det skriver ugebladet HER&NU.

Græd som pisket

Helle Thorning-Schmidt var blot ti år, da forældrene blev skilt, men hun husker det tydeligt.

"Da Annette gik hjem, sagde min mor, “vi skal lige ud og gå med hunden”, og så sagde hun det."

Forældrene valgte, at Helle Thorning-Schmidts søster og far skulle blive boende sammen i huset, mens hun flyttede med sin mor i lejlighed.

"Vi stod ude i den der lille gang og græd som pisket," fortæller Helle Thorning-Schmidt, der tydeligt husker følelsen af, at familien blev splittet op.

Du kan se samtalen i klippet øverst i artiklen. Hele programmet vises på Viaplay onsdag den 21. december.

Artiklen er oprindeligt bragt på HER&NU, og dette er en redigeret udgave.