Sofie Linde og Joakim Ingversen bliver værter på nyt kærlighedsprogram

Bliver man nogensinde for gammel til at finde den eneste ene? Det undersøger DR i et nyt program, hvor 20 ældre mennesker tjekker ind på et alpehotel i Schweiz for at finde deres sidste store kærlighed.

Er det nogensinde for sent at finde den, man har lyst til at dele livet med?

Overhovedet ikke, konkluderer DR i en ny pressemeddelelse.

De løfter nemlig sløret for et nyt stort kærlighedsprogram, hvor 20-seniorsingler mellem 61 og 77 år sendes på en ferie i Schweiz for at finde deres sidste store kærlighed.

Det nye program får titlen ”Hotel Romantik”, og optagelserne er netop gået i gang i de schweiziske alper, hvor de 20 ældre romantikere er tjekket ind på et hotel sammen.

”Aldrig for sent at finde kærligheden”

DR glæder sig til, at programmet får premiere, fordi det beviser, at det stadig er muligt at få sommerfugle i maven, selvom man er i midten af 70’erne.

”Med dette hjertevarme, humoristiske og ægte program sætter vi fokus på, at det aldrig er for sent at finde kærligheden. Dating på tv kan også handle om mennesker med bagage, der har levet et langt liv og har oplevet skelsættende begivenheder såsom skilsmisser, død, svigt og sorg,” siger Anne Garlichs, der er programchef for eksternt tv i DR.

Ud over at underholde danskerne, håber hun også, at det vil inspirere nogle af de ældre, der ser med hjemme i stuerne.

”Hvis programmet kan motivere andre ældre til at gribe ud og søge nye venskaber og kærlighedsrelationer i en tid, hvor ældre i Danmark føler sig mere ensomme, ville da være et drømmescenarie.”

Kendt ægtepar får værtsrollen

Og hvem får så ansvaret for at styre slagets gang?

Det får ingen ringere end Sofie Linde og Joakim Ingversen, der selv er gift og har to døtre.

De glæder sig begge to til, at danskerne skal se med, når de 20 seniorer skal lære hinanden at kende, udforske kemien og gå på opdagelse i hinandens liv.

”Vi er helt vildt stolte over at være værter på 'Hotel Romantik'. Vi er lige nu i Schweiz og optage, og det går ikke stille for sig, skulle vi hilse og sige. Vi glæder os så meget til, at programmet har premiere i 2025,” siger Sofie Linde og Joakim Ingversen.

Optagelserne til ‘Hotel Romantik’ er lige nu i fuld gang i Schweiz. Det vides ikke endnu, hvornår programmet får premiere, men det bliver i 2025.