John ser alt

'John ser alt' svarer på: "Finder jeg kærligheden?"

Læserne har skrevet til ’John ser alt’ i Hjemmet. Her svarer han på: Finder jeg kærligheden? Og får det ældre ægtepar solgt deres hus?

Kære John

Jeg er en dame, som du for mange år siden spåede ville få to dejlige drenge, og det fik jeg. Jeg er dog single på tolvte år. Nu er børnene ved at være store, og de er ofte væk hjemmefra. Det, synes jeg, er svært. Hvornår møder jeg kærligheden, og får jeg nogensinde en hund?

Singlen

Kære Singlen

Tak for din tilbagemelding. Det er rigtigt, at huset bliver tomt, når børnene bliver ældre. I vil dog altid have en rigtig god kontakt i fremtiden og både ses og ringe sammen. Der er flere mænd, der har været interesseret i dig, men du har ikke følt, de var det rigtige for dig. Det er godt, du lytter til dig selv. Men den rigtige mand kommer.

Du vil begynde at skrive sammen med ham på nettet. Jeg mener, han har rejst meget og er nysgerrig på livet. I vil købe et lille hus, og I vil få et fælles bierhverv som selvstændige – i 2024 skulle der gerne ske noget omkring det. Men kun på hobbyplan, selv om I vil tjene på det.

Du vil få en lille skødehund ved et tilfælde. Det virker på mig, som om det er en, du bliver tilbudt, og som du så tager til dig. Du vil blive meget glad for den, og den vil være med dig til mange ting.

Kære John

Efter 40 år i et hus med trapper, har vi sat vores rækkehus til salg. Det gjorde vi i foråret, hvor der var godt gang i hussalget. Desværre kom krigen mellem Rusland og Ukraine, hvor renten og fødevarer- og benzinpriserne tog himmelflugt. Vi fik så tilbudt vores drømmelejlighed med elevator, nær by og gode busforbindelser og takkede ja i troen på, at huset blev solgt. Nu har vi så to månedlige huslejer. Kan du se hvornår huset bliver solgt? Får vores ældste barnebarn på 27 år en kæreste?

B.N.

Kære B.N.

Det er meget tæt på, at jeres hus bliver solgt. Det er ikke førstegangskøbere, der køber huset. Køberne kan se værdien i jeres hus, og de har pengene til det. I vil ikke få problemer med dem efter salget.

Dit barnebarn er en rar, ung mand. Venlig og sød. Det kan man ikke få for meget af. Der er en pige til ham, som vil sætte stor pris på de gode egenskaber, han rummer. Jeg ser ham snart komme i et fast forhold til en god pige. Der har været nogle piger omkring ham, men de ville kun være venner og have en skulder at græde ud ved. Men sådan er den nye pige ikke. Det vil starte som et venskab, men udvikler sig så til et forhold. Han bliver en rigtig god far til de to børn, han får.