John ser alt

Søgende læser til 'John ser alt': "Hvor er mit smykke henne?"

Læserne har skrevet til sandsigerske John Braad fra brevkassen ’John ser alt’ i Hjemmet. Her svarer han på: Hvor er smykket? Og finder jeg kærligheden igen?

Kære John

Jeg har mistet mit sølvhjerte, som lå i en lille rød æske, hvor der står Ranch Svendsen på. Kan du hjælpe med at se, hvor sølvhjertet er?

L.W.

Kære L.W.

Det er et fint smykke, som betyder meget for dig. Jeg føler, det er gammelt, og det virker som en gammel gave. Jeg ser det højt oppe i et skab, hvor der er glas m.m. Du skal helt ind bagved i skabet, som står i dit hjem. Det er ikke så lang tid siden, du gik i flyttetanker, men du satte ro på det. Det var godt, for du var ikke parat til det.

Når jeg ser på dig, kan jeg se på din gang, at du døjer med din lænd. Men du er stærk, og du vil altid kunne klare dig selv. Det betyder virkelig meget for dig, at du ikke har brug for andres hjælp. Når du engang kommer til at flytte, har det ikke noget med dit helbred at gøre, men du falder for noget, der er lidt mindre, og hvor der er et godt naboskab. Det er en bolig, du lejer, og det er et sted, hvor fællesskabet er i højsædet.

Kære John

Det er ikke så længe siden, jeg blev skilt fra min mand, som jeg har været sammen med i 15 år. Nu er jeg alene med mine tre børn. Det har været en meget svær periode for mig, og jeg føler en kæmpe ensomhed og et voldsomt svigt. Kan jeg se frem mod lysere tider, og vil jeg finde kærligheden igen?

Den ensomme

Kære ensomme

Det har været svært for dig, da du regnede med, at I havde det godt. Han har jo aldrig lukket op for sine følelser, så I har kunnet snakke om det. Det virker på mig som om, det er lidt i panik, at han ikke ville arbejde på forholdet, og at han så bare siger, at det var det. Så jeg forstår, at du er skuffet.

Men I vil være venner i fremtiden. Du vil holde det på det plan, selvom han vil gerne have, at det skal være jer igen. Børnene har det godt, og det bliver de ved med at have. De mangler bestemt ikke noget. Du vil snart komme i et løst forhold, som vil give dig meget. Efter et år er du i et nyt fast forhold, der holder.

Skriv til John

JohnBraad.jpg

John Braad er synsk og hjælper dig med at finde bortkomne ting og forklare mærkelige hændelser.

Skriv et brev og vedlæg et foto af dig selv, så vil John prøve, om han kan hjælpe dig.

De udvalgte breve og svar offentliggøres i Hjemmet.

Skriv til: John Braad, Hjemmet, Strødamvej 46, 2100 København