Bekymret kvinde

Min mand gennem 30 år har forladt mig

Læserne har skrevet til synske John Braad fra ’John ser alt’ i Hjemmet. Her svarer han en kvinde, der er blevet forladt af sin mand, hvordan det kommer til at gå fremover? Og en læser spørger efter fem års kamp for at tabe sig, om det er forgæves?

Kære John

Jeg er ulykkelig indeni. Udenpå ligner jeg en stærk kvinde. Min mand gennem mere end 30 år har forladt mig for over et år siden.

Han blev forelsket i en kollega, som han flyttede sammen med. Vi har god kontakt og ses med jævne mellemrum med vores børn m.m. Han siger selv, at vi havde et godt ægteskab.

Hvordan ser min fremtid ud på kærlighedsfronten? Jeg savner ham. Kan jeg være så heldig, at han vender tilbage til mig, eller er der en ny kærlighed til mig?

Anonym

Kære anonym

I havde et godt ægteskab. Han var meget lykkelig, som han havde det. Han har ikke på noget tidspunkt været ude at lede efter en anden partner eller tænkt på det. Det, der er sket, er, at der er en, der er faldet for ham, og hun overtog ham lige så stille, og det var ikke hans hensigt.

Jeg er bekymret for, om hun vil finde ham for kedelig med tiden, og så vil han gerne tilbage til dig. Men det kan han ikke komme, for du finder snart en ny mand, som du bliver meget glad for, og så vil du ikke ønske dig tilbage. Jeg kan se, at du atter bliver lykkelig, og du bliver ikke svigtet igen.

Kære John

Taber jeg mig nogensinde, eller er alt, hvad jeg gør, forgæves? Jeg er bekymret for min mand og min store søn (studier). Har jeg grund til det? Kommer der snart børnebørn?

Den utålmodige

Kære utålmodige

Du har haft meget at se til de sidste fem år, og de har været lidt svære. Når man har det sådan, er det svært at tabe sig, da man kun lige har energi til dagen og vejen. Så kan man ikke overskue at tabe sig og indtage færre kalorier.

Men bare rolig, det vil lykkes for dig. Du er ved at komme ovenpå igen. Du vil opdage, at det går godt med din søn, og at han gennemfører sit studie og bliver glad for det. Jeg forstår godt din bekymring, da han før er sprunget fra. Du vil altid tænke meget på andre.

Du hører snart om planer med børnebørn, og flere kommer der til. Din mand vil vælge at trappe lidt ned på jobbet, og det er positivt.

Skriv til John

JohnBraad.jpg

John Braad er synsk og hjælper dig med at finde bortkomne ting og forklare mærkelige hændelser.

Skriv et brev og vedlæg et foto af dig selv, så vil John prøve, om han kan hjælpe dig.

De udvalgte breve og svar offentliggøres i Hjemmet.

Skriv til: John Braad, Hjemmet, Strødamvej 46, 2100 København