L.O.C

L.O.C: Alle burde tage denne snak med deres kæreste

Den kendte rapper L.O.C har erfaret, at det er vigtigt at tage denne uromantiske snak med sin partner, hvis forholdet skal holde, siger han i en ny podcast.

”Du skal tage verdens mest ucharmerende snak med din kæreste. Du bliver nødt til at tage den snak, I ville tage, hvis I skulle gå fra hinanden."

Sådan lyder det fra den danske rapper Liam O’Connor – bedre kendt som L.O.C – da han i Heartbeats-podcasten ”Rejsen” bliver spurgt ind til, hvad man skal gøre, hvis man gerne vil have, at et forhold varer ved.

Den kendte rapper, der blandt andet har dannet par med tv-vært Christiane Schaumburg-Müller, siger, at det ikke nytter noget at gemme sig bag romantiske floskler, men opfordrer i stedet til, at man stiller sig selv og hinanden de ubehagelige spørgsmål: Hvordan forholder du dig til mig, hvis vi går fra hinanden? Hvad er dine forventninger til mig?

”For hvis du er på forkant med, at alt kan gå galt – det er ikke intentionen, at det skal det, det er ikke det, jeg stiler efter, jeg håber på alt andet end det – men vi bliver nødt til at se, hvordan vi håndterer lortet, når alt ramler,” siger han.

I det hele taget mener den 41-årige rapper, at det handler om at forventningsafstemme og finde ud af, om man kan indfri hinandens drømme. Eller om man snarere spænder ben for hinanden.

Det er overhovedet ikke romantisk

I podcasten fortæller L.O.C yderligere, at han selv i tidligere forhold har måttet tage denne svære snak, når alt ellers var ”fantastisk” i forholdet.

Det har for ham været en måde at finde ud af, siger han, om der stadig var noget at kæmpe for, eller om parforholdet alligevel var på vej i den forkerte retning:

”Det er skide ucharmerende, det er ikke særlig sexet. Det er overhovedet ikke romantisk, men hvis du er på plads i, hvorfor du vil den anden person, så vil det gavne alle at tage den snak. Det er ikke særlig romantisk, det er det direkte modsatte faktisk…,” lyder det fra den kendte rapper, der desuden fortæller, at han har et rimelig pragmatisk forhold til monogami.

Her tager han udgangspunkt i, at skilsmisseprocenten er så høj i Danmark, hvor det efterhånden er mere "normalt" at blive skilt end at blive sammen. Og at han også selv i 2019 blev skilt fra Christiane Schaumburg-Müller, som han har en søn med.

Han mener, at man bør forholde sig nøgternt til, at folk lader sig skille i dag, da det kan føles mærkeligt at blive sammen med én, når man ikke er ”tvunget” til det længere, siger han.

Lyt til resten af podcasten her.