Martin Johannes Larsen scorer nyt job: Passer perfekt til mig

"Der kommer til at ske nogle ret historiske ting," fortæller tv-vært Martin Johannes Larsen blandt andet om det, han har oplevet i forbindelse med sit nye job.

Tv-vært Martin Johannes Larsen, der lige nu er med til at styre slagets gang i TV 2-programmet "Vild med dans" fredag efter fredag, har fået nyt job. Et job, han er svært begejstret for. 

Martin er nemlig vært på et velkendt tv-format, der har fået ny titel. 

"Forræder - Ukendt grund" er "forræder", som man kender det, men med mennesker, seerne ikke kender i forvejen. 

"Der er så mange ting, der har skreget for, at jeg skulle være i den rolle. Det er en af de værtsroller, der har passet mig bedst. På DR arbejdede jeg faktisk med en karakter på et tidspunkt, der havde lidt af det, jeg også har i 'Forræder'", fortæller Martin. 

Karakteren, Martin taler om, er Magic Martin, som var en parodi på Han Hellesøes DR3-program "Han fuckr med dt hjrte!". 

"Så det med at kunne lege med folks følelser og sindsstemning har virkelig passet mig godt. Samtidig med jeg er meget mig, spiller jeg også en undertone af lidt psykopatisk. Og det har bare klædt rollen rigtig godt," forklarer Martin. 

Ifølge Martin har han selv været med til at skrive manus, hvilket har været vigtigt for ham. 

"Jeg har ikke lyst til at træde ind i en rolle, hvor alt bare er skrevet til mig, for så bliver det ikke mig, der er afsender på det."

Det er første gang i Danmark, at "Forræder" udkommer med ikke kendte spillere, og det gør ifølge Martin en kæmpe forskel for spillet - både for spillerne, der ikke kender hinanden i forvejen, men også for seerne. 

"Der kommer til at ske nogle ret historiske ting i denne her sæson. Der sker bare nogle ting, som ikke kan lade sig gøre i sæsonerne med kendte," lover han. 

"Forræder - Ukendt grund" har premiere netop nu på TV 2 Play og TV 2 Echo.