Mette Blomsterberg: Jeg er træt af, at folk ser mig på den måde

Konditor og forretningskvinde Mette Blomsterberg er ikke altid, som folk forventer. Og det er der måske en grund til, fortæller hun i et stort interview med ALT for damerne.

Der klæber sig et særligt adjektiv til Mette Blomsterberg. Måske er det et resultat af, at hun er dygtig til sit fag. Dygtig til at lave kager, smile på tv, at være en dreven forretningskvinde og at klare sig selv.

Problemet er bare, at det ene adjektiv blot udgør en lille del af at være et helt og komplet menneske, mener den garvede konditor, og derfor gad hun faktisk godt at ryste det lille mærkat af sig.

Det fortæller hun i et stort interview med ALT for damerne.  

”Jeg er træt af perfekte-Mette,” siger hun.

”Jeg er perfektionistisk med mit fag, det er nok det, folk har svært ved at skelne. Når jeg har været vært i mine egne programmer eller er dommer ved ”Den store bagedyst”, så er jeg på arbejde med en faglig mission. Det er ikke det samme, som at jeg ikke kan have rod i mit skoskab eller forvirring i mit følelsesliv. Eller være træt af naboen, der bliver ved med at parkere ude foran min dør.”

Et vilkår

Fordi hun er en offentlig person, kan folk finde på at stoppe Mette Blomsterberg på gaden og konfrontere hende med, at hun altså ikke er, som de forestiller sig. Måske er hun højere, har en mindre skinger stemme, mindre bagdel eller er mere blød, end de troede.

Det er et vilkår, ved Mette Blomsterberg, og hun står på sine tunge fødder, uanset om livet byder på storm eller sol, siger hun med et smil. Men der er bare lige én ting:

”Ofte bliver folk så overraskede, når de møder mig. Så hører de for eksempel, hvor meget jeg bander i virkeligheden. Det er klippet ud af programmerne, for jeg kan da godt tale lidt ad gangen uden at bande.”

Læs hele interviewet med Mette Blomsterberg i det nye ALT for damerne, som er på gaden i uge 26. Her får du også opskriften på hendes lækre Pavola, som du kan se på forsiden. 

Forside AFD 26.jpg