Copenhagen Contemporary og den latinamerikanske pop- og konceptkunstner Marta Munjin

Redaktionen anbefaler: Dette bør du opleve i København i oktober

Artdirector Ane Læntver elsker efteråret og kan sagtens bruge en regnvåd oktoberdag på en god gåtur ud i byen for at opleve noget. En udstilling, et museumsbesøg eller en af de mange koncerter, København lægger grund til.

Musik

Dansk guld

Jeg har endnu ikke oplevet Søren Huss på scenen, men er stor fan af hans smukke sange, så derfor har jeg fået arrangeret, at vi er en flok der skal høre ham, når han spiller på Store Vega. Hans nye album "Vi fik mere, end vi kom for" er bestemt også værd at lytte til en regnvåd oktoberdag.

Se mere på Vega.dk

Vand

Klimakrisen

En meget relevant udstilling på DAC, der tager udgangspunkt i, hvad vi skal gøre med al den ekstra vand, der kommer pga. klimaforandringerne. Vi kan ikke leve uden vand, men hvad gør man, når det bliver ødelæggende? Udstillingen sætter fokus på alle aspekterne af en vådere fremtid. Frem til 23. marts 2025.

Se mere på Dac.dk

Udstilling

Intensify Life

Jeg holder meget af at komme på Copenhagen Contemporary, og da de den 11. oktober åbner en udstilling med den latinamerikanske pop- og konceptkunstner Marta Munjin, er det endnu en kærkommen mulighed for at kigge forbi – hun skulle efter sigende være en kæmpe oplevelse og inspiration.

Se mere på Copenhagencontemporary.org

Om Ane Læntver

  • Artdirector på ALT for damerne og Alt Interiør. 
  • Elsker at se naturen springe ud, lange gåture, at dyrke grøntsager og gode madoplevelser. 
  • Ane er gift med Christian. De bor i Valby sammen med deres 3 børn Nena på 16 år, Vilde på 14 år og Frederikke på 11 år.