Emily in Paris

Amour, glamour og ikke mindst drama: 3 nye serieanbefalinger til dig

Mangler du inspiration til, hvad du skal se fra serie-fronten, anbefaler ALT for damernes kulturredaktør, Ditte-Marie Ascanius tre serier her.

Komedie: Glamour, amour og intriger

Der er igen lagt op til masser af amour, glamour og ikke mindst drama i fjerde sæson af ”Emily in Paris”. Vi følger Emily (Lily Collins), der er en ambitiøs marketingchef i 20’erne, som lander sit drømmejob i Paris. Det betyder, at hun skal forlade Chicago og etablere et nyt liv. 

Her venter der hende både et fantastisk eventyr og en masse kulturelle udfordringer, når hun skal prøve at jonglere sin krævende karriere, et nyt socialt netværk og komplicerede kærlighedsrelationer. For Emily er i vildrede, da hun har følelser for to mænd, Gabriel (Lucas Bravo) og Alfie (Lucien Laviscount). Emily og Gabriel arbejder sammen om at skaffe hans restaurant en michelinstjerne, og deres kemi er ikke til at tage fejl af.

Men to store hemmeligheder truer med at ødelægge alt, hvad de har drømt om. Det er skaberen af ”Sex and the City” og ”Younger”, Darren Star, der har instrueret serien. Fjerde sæson er delt op i to dele, hvor de første afsnit får premiere den 15. august, og den sidste halvdel kan streames fra den 12. september.

Se ”Emily in Paris” på Netflix 

Drama: Sex, stoffer og egoer

Tidligere på ugen var der premiere på tredje sæson af ”Industry”, hvor bl.a. ”Game of Thrones”-stjernen Kit Harington medvirker. Serien dykker igen ned i finansverdenens indre kredse, hvor unge bankfolk kæmper under presset på den internationale bank Pierpoint & Co's London-kontor med sex og stoffer.

Se ”Industry” på Max

Arrogant efterforsker

”Bäckström” bygger på Leif G.W. Perssons romaner, og i den tredje sæson rejser den skråsikre og virkelig dygtige efterforsker Evert Bäckström (Kjell Bergqvist) til Palma. Han følger et spor, der måske kan hjælpe ham til at opklare mordet på sin barndomsveninde Sally – hans eneste uopklarede drabssag.

Se ”Bäckström” på DR TV og TV 2 Play