Billige julegaver

8 værdifulde tip til billige julegaver

Find ud af, hvordan du kan spare penge på julegaver ved at købe dem utraditionelle steder.

Du vil sikkert gerne give dit barn og resten af familien nogle gode julegaver i år men også helst spare penge, hvis det er muligt. Og det er det faktisk.

En ting er, at det er vigtigt at lære dit barn glæden ved at give, men det behøver ikke nødvendigvis koste en bondegård at være rollemodel.

Har du en helt lille baby, kan julen være en god tid til at kigge på alt udstyret til det første år og se på, om du enten skal ønske dig noget eller selv ud og skaffe det. Gerne i god tid, for der er ikke meget, der kan få julegaveshopping til at blive dyr, som hvis man du i panik hiver ned fra hylderne lige inden juleaften.

Hvis du gerne vil spare lidt ekstra, kan det derimod betale sig at se sig for og tænke på utraditionelle måder at købe årets julegaver.

LO Plus, som er en fordels- og rabatordning dannet på baggrund af en række LO-forbund, lavede sidste år en undersøgelse, der viste, at der er mange penge at spare, hvis man kigger sig for, og husker at mange af os store besparelser til gode, hvis vi for eksempel bruger de rabatordinger, der følger med alle vores kort i pungen.

Her er 7 bud, der kan spare dig mange penge.

1. Lav en plan og hold dig til den

2. Tag på outlet-messe

3. Kig på dine fordelskort

4. Køb gaven brugt

5. Se dig for i flere butikker

6. Sammenlign priser på nettet

7. Tjek udsalget

8. Køb i udlandet

Der kan være mange penge at spare ved at kigge ud over landets grænser.

På facebook har vi spurgt til, hvilke steder i udlandet der især er gode at købe udstyr i, og svarene går blandt andet på at handle gennem amerikanske, tyske og engelske webshops for nogle gange at spare over halvdelen af prisen inklusive fragt – især på større ting såsom babyjoggere og klapvogne.

Tjek for eksempel shopusa og babyparadies-shop for billige julegaver.