Lars Ankerstjerne beskytter sin familie: Skræmte indbrudstyv væk

Lars Ankerstjerne beskytter sin familie: Skræmte indbrudstyv væk

X Factor-dommer Lars Ankerstjerne skræmte en indbrudstyv fra døren få uger efter fødslen af datteren Leona. Han er nemlig en beskyttende løvefar med småneurotiske træk – så neurotisk, at han ikke længere tillader sig at se Luksusfælden, for tænk, hvis det hele skrider.

Alle alarmer har været aktiveret hos sangskriver, producer og X Factor-dommer Lars Ankerstjerne, siden han i oktober blev far for første gang sammen med skuespiller Lise Kofoed. Det begyndte i det små, hvor han de første nætter efter fødslen vågede over sin nyfødte datter Leona. For at hun ikke skulle blive overophedet eller falde ned ad sengen. En nat kom der imidlertid lyde fra hoveddøren, mens Ankerstjerne var på vagt – fra en indbrudstyv, som forsøgte at lirke hoveddøren op. Det nåede tyven ikke, før sangstjernen flåede døren op, pumpet op på raseri og beskyttertrang.

- Jeg må have lignet en total psykopat, som jeg stod der og råbte og skreg, at han skulle komme væk, fortæller Lars Ankerstjerne til magasinet Vores Børn.

Indbrudstyven løb sin vej, men Ankerstjernes antenner er fortsat ude. Han vil beskytte sin datter mod alle potentielle farer.

- Jeg har så meget fedt i mit liv. Os tre, vores liv sammen og alt det fantastiske, vi har. Jeg har en meget konkret følelse af, at jeg for alt i verden skal holde min datter i live, så jeg kan passe på hende, siger han til Vores Børn.

Jeg er superneurotisk

Følelsen af at beskytte og bekymre sig for sit barn slog allerede rødder i Lars Ankerstjerne, mens forældrene ventede på deres datters ankomst. 

- Jeg er superneurotisk. Op til alle skanninger og undersøgelser har jeg været smadret af nervøsitet. Lise er mere typen, der siger: ’Selvfølgelig er alt fint’, mens jeg tænker: Fuck, hvad nu, hvis det ikke er?’ Hvis Leona har en rød plet i ansigtet, som ikke var der i går, har jeg straks alle mulige sundhedsplejersker i røret, for hvad er nu det? Er det farligt? fortæller han til Vores Børn.

Lars Ankerstjerne er ikke typen, der tager det roligt. Slet ikke nu, hvor han er blevet far, for nu skal der for alvor smør på bordet. Han understreger, at der skal være tryghed - styr på det. Det kan den neurotiske side af Lars Ankerstjerne stadig frygte, at der ikke er.

- Jeg har været nødt til at holde op med at se Luksusfælden, for det ligger til mig at være bange for, at det skrider. Jeg har set mange på overførselsindkomst i min opvækst, og selvom der ikke manglede noget økonomisk hjemme hos mig, kunne jeg se, at det bare ikke er sjovt ikke at have råd, siger Lars Ankerstjerne i Vores Børn.

Selv om der er slukket for Luksusfælden hjemme hos sangskriveren, kan du hver fredag tænde for X-faktor på TV2, hvor Lars Ankerstjerne toner frem som dommer sammen med Thomas Blachman og Oh Land.

Læs hele artiklen om Lars Ankerstjerne og se de skønne billeder af den nybagte familie i det nye nummer af Vores Børn, som er på gaden nu.