”Kører hjem fra hospitalet uden en baby. Hvordan kan det være rigtigt”

Chrissy Teigen og John Legend har mistet deres baby kort tid efter fødslen

Det amerikanske kendispar Chrissy Teigen og John Legend har mistet deres baby kort tid efter fødslen grundet komplikationer. Sønnen, der skulle hedde Jack, var nummer tre i søskendeflokken.

“Vi er i chok og i den slags dybe sorg, man kun hører om; den slags sorg vi aldrig har mærket før.”

Sådan starter model og Instagram-kendis Chrissy Teigen sit nyeste opslag på det sociale medie, hvor hun fortæller, at hun og sangeren John Legend har mistet deres baby kort tid efter fødslen.

”Vi kunne ikke stoppe blødningen og give vores baby de væsker, han havde brug for, på trods af poser og poser af donorblod. Det var bare ikke nok”, fortsætter hun under opslaget, hvor hun deler fotos af parret i sorg på hospitalet.

Parret har i forvejen datteren Luna på fire år og sønnen Miles på to. I opslaget forklarer Chrissy Teigen, at deres barn nummer tre skulle hedde Jack.

”Vi beslutter os ellers aldrig for vores babyers navne før sidst mulige øjeblik efter fødslen, lige før vi forlader hospitalet. Men af en eller anden grund var vi begyndt at kalde den lille fyr i min mave for Jack. Så han vil altid være Jack for os. Jack arbejdede så hårdt på at blive en del af vores lille familie, og det vil han være, altid.”

”Vi vil altid elske dig”

Det rørende opslag slutter med en direkte henvendelse til deres baby Jack og til alle dem, der har sendt dem positive tanker undervejs:

”Til vores Jack: Jeg er så ked af, at de første få øjeblikke af dit liv blev mødt af så mange komplikationer; at vi ikke kunne give dig det hjem, du behøvede, for at overleve. Vi vil altid elske dig.

Tak til alle, der har sendt os positiv energi, tanker og bønner. Vi føler al jeres kærlighed og værdsætter jer virkelig.

Vi er så taknemmelige for det liv, vi har, for vores fantastiske babyer Luna og Miles, for alle de vidunderlige ting, vi har fået lov at opleve. Men alle dage kan ikke være fulde af solskin. På denne mørkeste dag vil vi sørge, vi vil græde vores øjne ud. Men vi vil kramme og elske hinanden endnu mere og komme igennem det.”