Hailey De sjældne danskere

Hailey fra 'De sjældne danskere' er blevet opereret: Se før- og efterbillederne her

Tre-årige Hailey fra tv-programmet 'De sjældne danskere' er i dag blevet opereret fire gange i alt. Senest i USA, hvor hun har fået fjernet det malformation, som hun havde på tungen og i ganen.

Denne artikel er første gang udgivet hos HER&NU. Dette er en redigeret udgave.

Nana og Frederik Ritz Krarup, som er aktuelle i 'De sjældne danskere', kunne ikke tro deres egne øre, da de sidste år fandt ud af, at en amerikansk læge kunne operere og hjælpe deres datter Hailey, som er født med en vanøs malformation. 

"Det var surrealistisk. Vi havde fået at vide, at der ikke kunne gøres noget, og pludselig sidder der en læge og siger, at det kan han godt, og at det skal gøres. Det var en kæmpe lettelse," fortæller Nana Ritz Krarup.

Efter snakken med den amerikanske læge valgte parret at pakke deres kufferter i august sidste år og rejse til USA med deres tre børn. Og her fik Hailey foretaget den første operation ud af fire. 

Operationen gik efter planen, og derfor tog familien i slutningen af oktober 2023 til USA igen, hvor anden operation fandt sted. I februar tog de også til Athen for at få foretaget en yderligere operation. 

"Det var ikke muligt at fjerne den sidste del af malformationen kirurgisk i USA, derfor anbefalede Dr. Milton Waner en anden type operation - noget elektroskleroterapi - og den form for behandling er ikke godkendt i USA endnu, men det er den i Grækenland," fortæller Frederik Ritz Krarup. 

Senest, i juni, har familien været i USA igen, hvor Hailey har fået fjernet det malformation, som hun havde på tungen og i ganen. 

"Det hele er gået så godt. I dag er Hailey stadig lidt blå på kinden, og hun er stadig lidt hævet efter sidste operation, men ellers er hendes ansigt blevet ret symmetrisk," fortæller Nana, som har delt nogle billeder af datterens mund både før og efter operationen med HER&NU og alt.dk.

Du kan se før- og efterbillederne herunder.  

Hailey1.jpg
Hailey2.jpg
Hailey3.jpg
Hailey4.jpg