Cecilie Haugaard og Christopher inviterer indenfor: Se deres smukke nye hus her

Cecilie Haugaard og Christopher har købt hus: Se det smukke hjem her

Parret har kastet sig ud i et stort boligprojekt og skal det næste år renoverer deres drømmehus.

Cecilie Haugaard og Christopher satte rekord, da de solgte deres smukke bolig på Holmen til den højeste kvadratmeterpris nogensinde i København K for et rækkehus. Efter salget er de klar til et nyt boligeventyr – og endda et stort et.

De har nemlig købt hus og skal i gang med et omfattende renoveringsprojekt, skriver Cecilie Haugaard på sin Instagram.

I forbindelse med at parrets første datter Noelle kom til verden i 2021, rykkede parret ind på 146 kvadratmeter på Holmen med walk-in closet, blotlagte bjælker, snedkerkøkken, sydvestvendt have, privat bådplads og udsigt til Christianshavn.

Kort efter parret tidligere i 2023 blev forældre for anden gang - til lille Isabelle -  rykker de nu altså igen. Der går dog lige lidt tid, inden det er huset, som de flytter ind i.

”Så er projekt ’housewarming om 1 år’ sat i gang! Det er første gang, vi kaster os ud i et så omfattende renoveringsprojekt, og derfor har jeg fået min veninde Sarah Fitzgerald, som sjovt nok også er den bedste, til at hjælpe os med at skabe vores drømmehus,” skriver Cecilie i opslaget på sin Instagram.

”Huset er fra 1901 og trænger mildest talt til en kærlig hånd, men med masser af gåpåmod og Sarahs fantastiske kreative hjerne er vi sikre på, det bliver lige præcis det hus, vi drømmer om. Et hus, som skal skabe rammen for vores lille familie.”

Det år parret renoverer, skal de bo på Papirøen, som ligger mellem Nyhavn og deres gamle bolig på Holmen. Her kommer de til at bo i en lejlighed på 125 kvadratmeter fordelt på fire værelser og 18 kvadratmeter altan, som de netop har købt for 11.250.000 kroner, skriver SE&HØR.

Den store renovering af huset vil du kunne følge på både Cecilie Haugaards egen Instagramprofil samt veninden Sarah Fitzgeralds Instagramprofil.  

Se her de billeder, som Cecilie Haugaard indtil nu har delt fra deres nye hus: