IKEA

Nu kan du hente dine IKEA-varer i hele landet: Se listen her

Med den nye 'Klik og hent'-service slipper du for at køre langt for at handle i IKEA.

Er du træt af at skulle gøre det til en heldagsudflugt, når du mangler et nyt skab eller skal købe flere hylder i IKEA?

Så er der godt nyt på vej.

Det svenske varehus gør det nu muligt at hente dine varer 37 forskellige steder i landet med deres nye service ’Klik og hent’. Fremover vil IKEAs fragtbiler holde på udvalgte p-pladser, hvorfra du kan afhente dine varer indenfor et særligt tidsrum.

Ideen med den nye løsning er at øge tilgængeligheden og servicen, så du ikke skal køre langt for at handle i IKEA, lyder det fra Elefteria Cromlidou, Country Commercial Manager i IKEA Danmark.  

”Vi ved, at mange af vores kunder gør en tur til IKEA til en hyggelig heldagsudflugt. Men for rigtigt mange danskere er der langt til det nærmeste varehus. Vi reducerer nu rejsetiden for mange af vores kunder med 37 afhentningssteder, for når kunderne ikke kan komme til IKEA, ja, så må IKEA komme til kunderne. Sådan gør vi det nemt og bekvemt for langt flere danskere at bestille online og hente deres varer tættere på deres hjem,” fortæller hun i en pressemeddelelse.

’Klik og hent’ koster 79 kr. pr. ordre, uanset om du har købt rullegardiner eller et nyt tøjskab. I øjeblikket er der 37 afhentningssteder rundt om i landet, men IKEA arbejder allerede på at udvide med endnu flere steder.

”Vi samarbejder blandt andre med lokale butikker og tankstationer med gode parkeringsforhold for at gøre det så nemt og bekvemt for flere kunder at kunne hente deres varer, der er købt på IKEA.dk,” siger Elefteria Cromlidou.

Se listen over de 37 nye afhentningssteder her.