Keld og Hilda ser ind i kameraet og smiler

Keld og Hilda Heick sælger millionvilla: Se deres flotte hjem her

Danmarks ikoniske dansktop-duo og ægtepar, Keld og Hilda Heick, har besluttet at sælge deres smukke villa i Nordsjælland.

Drømmer du om at bo i Nordsjælland tæt på skov, by og Øresund?

Og hvordan lyder tanken om en privat have med flere terrasser, så du altid kan fange en solstråle uanset tidspunkt på dagen?

Så er det måske nu, du skal slå til.

Det er i hvertfald den slags bolig, som kendisparret Keld og Hilda Heick netop har sat til salg. 

Det skriver Boliga.

Parret har ikke boet længe i huset, som de selv fik bygget tilbage i 2018, da de efter mange år i Sverige besluttede sig for at vende hjem til Danmark. 

Den næste ejer af parrets hyggelige, lyse hjem får 181 kvadratmeter bolig, og en grund på 965 kvadratmeter at udfolde sig på. 

Boligen har seks rum og en stor kælder.

Hvis man kan se sig selv som den nye ejer af hjemmet, skal man af med 10.895.000 kroner.

Det er uvist, hvor Keld og Hilda Heick flytter hen, men deres nu snart tidligere hjem lå ellers belejligt tæt på deres datter, tv-vært Anette Heicks, hjem. Hun bor nemlig i Søllerød sammen med sin familie, og det er blot et kvarters tid i bil fra Vedbæk.

Keld og Hilda, der blev gift i 1968, har en imponerende karriere bag sig. De har nemlig turneret landet med deres musik siden 1981. Sammen står de bag et utal af hits inden for dansktop- og schlagergenren, ligesom de har skrevet tekster til flere sange, der har deltaget i Dansk Melodi Grand Prix.

Du kan se deres flotte bolig lige her.