Kim Grenaa og Uffe Buchard

En af Danmarks største modemænd har solgt sin vilde villa: Se den her

Modeekspert og kreativ direktør Kim Grenaa har solgt sin nyrenoverede 60’er-villa i en forstad nord for København. I stedet rykker han ind på en prominent adresse i hovedstaden.

Den kreative modemand og trendsætter Kim Grenaa har haft travlt med flyttekasserne.

For efter fire måneder på markedet har han netop fået solgt sin 147 kvadratmeter 60’er-villa i Hjortekær nord for København. Det skriver boligsitet Boliga.dk.

Det er tre år siden modeguruen selv købte huset i efteråret 2017 for 4,6 millioner kroner. Under salget nu her er der givet en rabat på 450.000 kroner under udbudsprisen, så slutbeløbet er landet på 6,8 millioner kroner.

Udover en hyggelig have med en lækker terrasse og det omkringliggende miljø i den københavnske forstad får den heldige køber også en masse nyrenoverede kvadratmeter med for pengene.

Den kreative iværksætter har nemlig i sin tid i etplansvillaen fra 1960’erne valgt at istandsætte ejendommen. I salgsmaterialet fra mæglerforretningen Siesbye Kapsch står der ifølge Boliga.dk, at renoveringen er sket ”med respekt for de oprindelige detaljer”, der blandt andet tæller en opmuret pejs i stuen.

Af billederne fra salgsudstillingen kan man se, at stuen også har slideparket og et stort glasparti med kig ud til haven. Køkkenet er holdt i et stilrent look med en lille barsiddeplads til to stole, hvor alle flader er holdt lyst træ kun suppleret af nogle høje, blågrå skabslåger i en mørk tone. Som en sjov detalje er der også blevet plads til et lille motionslokale i villaen, hvor der er en dør med udgang til haven.

Fremover får Kim Grenaa base på Store Kongensgade i Københavns centrum, hvor han tilbage i maj for lige over fem millioner kroner købte en 97 kvadratmeter-lejlighed i en gammel industribygning. På Grenaas Instagram-profil har han overfor sine over 37.000 følgere forklaret, at det nye hjem også fungerer som kontor, når han er kreativ direktør for magasinet DANSK eller udvikler mode- og livstilskampagner for kunder, som Hugo Boss, Ecco og H&M.

Se Kim Grenaas tidligere hjem her.

Foto: Siesbye Kapsch
Kim Grenaa's hus. Foto: Siesbye Kapsch
Foto: Siesbye Kapsch