Lærke Guldmann børneværelse overraskelse

Lærke overraskede sin datter med et ”forvandlet” værelse – pigens reaktion tog alle med storm…

Lærke Guldmann delte en video af, at hendes datter blev overrasket med en makeover af sit børneværelse, og det har fået det til at vælte ind med beskeder.

”Ej, jeg begyndte at græde…”

”Sådan en dejlig pige…”

”Sidder her med bævrelæbe…”

Kommentarsporet er ikke til at tage fejl af under videoen med den 8-årige pige, Karla, da hun for første gang ser sit værelse, efter det - uden hendes viden - er blevet totalt forvandlet, mens hun har været væk.

I den 54-sekunder lange video ser man først pigen åbne døren til værelset, så står hun tavs i nogle sekunder, inden hun løber hen til sin seng og kaster sig hulkende ned i dynen. Pigens mor aer hende kærligt på ryggen og spørger lettere bekymret: ”ER DU GLAD?”

Og til det har datteren kun ét ord, som hun kan få over sine læber…

Netop dén reaktion – og den ægte børneglæde – gav pigens mor, Lærke Guldmand, lyst til at dele videoen i en Facebook-gruppe for andre med interesse i boligindretning, og det har fået gruppens medlemmer til tasterne med berørte beskeder.

Til ALT.dk fortæller Lærke Guldmand, at hun delte videoen, fordi hun er så stolt af sin datter.

Kan du fortælle os lidt om, hvem I er?

”Vi er en familie på fire. Mor Lærke, 33, far Rasmus, 37, Karla 8 år og lillesøster Lilli på 2 år. Vi bor i et gennemrenoveret 1970’er-hus på 144 kvadratmeter i Tylstrup lidt nord for Aalborg. Jeg er uddannet pædagogisk assistent og arbejder som dagplejer. Rasmus er uddannet tømre, men arbejder som tv-operatør.

Vi er en familie, som sjældent har kalenderen fuld af planer. Vi tager en dag ad gangen og nyder at leve i nuet. Vi er gode til at skabe hyggestunder og har erfaret, at der ikke skal så meget til, før vores piger er glade. Ofte handler det bare om, at vi er sammen.”

Hvordan opstod idéen om at lave en ”surprise makeover” af din datters værelse?

”Karla har længe ønsket at få lavet om på sit værelse, og hun har været god til at komme med idéer til, hvordan det kunne se ud. Hun går op i den slags, hvilket til tider kan være lidt udfordrende for hendes mor. Men hun har det jo ikke fra fremmede, haha.

Vi har som familie været meget igennem. Senest kom lillesøster galt afsted og blev skoldet på den ene arm og brystet. Det var en voldsom oplevelse, som krævede behandling på Rigshospitalet. Det betød derfor også, at Karla måtte undvære os i flere dage, og selvom hun var bange, så udviste hun et kæmpe mod og var bare en fuldstændig fantastisk storesøster og datter. Hun var så forstående, hjælpsom og omsorgsfuld.

Jeg bliver helt rørt ved tanken. Derfor bestemte vi os for at lave en ”surprise-makeover” af hendes værelse. Hun havde virkelig fortjent, at der blev gjort noget særligt for hende.

Det rum, vi har skabt, indbyder til hygge og indeholder alt, hvad hun har drømt om. Legetøjet er opbevaret i kasser, hvilket giver hende ro til at slappe af og fordybe sig i den type leg, hun ønsker. Belysningen på værelset er varm og rolig, hvilket er med til at skabe en skøn stemning. Når man har en 2-årig lillesøster, og ens mor arbejder som dagplejer, så er det rart med et roligt sted at søge til, når der er brug for at koble af.”

Hvad er din datters yndlingsting på værelset?

”Karla elsker sit værelse, og når jeg spørg hende, hvad hendes yndlingsting er, så svarer hun “sengen, de tørrede blomster, skrivebordet, gardinet… okay, det hele.” Så det var alt arbejdet værd!”

Hvad synes du selv om resultatet?

”Jeg synes, at det er blevet vildt godt. Jeg ville næsten ønske, at jeg havde sådan et rum, jeg kunne trække mig til. Jeg har allerede haft en del overnatninger derinde sammen med hende. Det er fordelen ved en trekvart-seng.”

Du valgte at dele videoen af overraskelsen på Facebook og Instagram – hvorfor det?

”Ja, hvorfor delte jeg videoen? Stolthed er det ord, der falder mig først ind. Hendes reaktion var helt særlig, præcis ligesom hun er.”

Hvilke reaktioner har du/I fået?

”Der har været mange reaktioner på mine opslag. De fleste er positive, men der har selvfølgelig også været et par unødvendige. Det tager jeg ikke så tungt. Min datter er glad, og det er det eneste vigtige.

Det er hun i øvrigt stadig. Total LYKKELIG. Hun har ikke været til at få ud derfra og takker stadig jævnligt for at vi har lavet det til hende. Min dejlige, lille skat.”

SE VIDEOEN HER: 

SE FLERE BILLEDER AF DET FORVANDLEDE VÆRELSE HER:

Karlas_vaerelse_1.jpg
7.jpg
10.jpg
9.jpg
Karla_1.jpg