Mette har ét godt råd til dig, der gerne vil have flere farver i hjemmet

Mette stortrives, når hun omgiver sig med farver – og dét bærer hendes skønne, farveladehjem præg af. Kom indenfor hos denne uges Instagram-bolig.

34-årige Mette Norrild har elsket boligindretning lige så længe, hun kan huske – og rykkede ofte rundt på tingene på sit børneværelse.

Fascinationen for boligindretning lever stadig i bedste velgående. I dag er det bare hjemmet i Ringe på Fyn, der står for skud med finurlige fund og masser af farver, som gør Mette glad i låget.

Selvom sjove og anderledes farvesammensætninger er et gennemgående tema i hendes indretningsstil, forsøger Mette hele tiden at blive modigere og modigere i sine valg af farver. Og hun har ét godt råd til dig, der gerne vil have flere farver i hjemmet.

Kom med indenfor hos @mettenorrild, som er denne uges Instagram-bolig.

Mette Norrild

Arbejder som kommunikations- og marketingkoordinator og inspirerer desuden med sin farverige indretning og fine gør det selv-projekter til hjemmet på sin Instagram-profil.

Bor i Ringe på Fyn med sin mand og deres tre børn.

Hvor har du fået interessen for boligindretning fra?

Jeg har haft interessen helt fra barnsben, hvor jeg lavede om på mit værelse, igen og igen. Desuden har jeg arbejdet i Tyskland i to år, hvor jeg arbejdede som sælger for de danske brands Sebra, Ferm Living, House Doctor og Nicolas Vahé. Og da jeg tog min videreuddannelse som Cand. Negot på SDU, arbejdede jeg ved siden af studiet ved RICE. Efter en række år væk fra branchen er jeg igen på vej ind i branchen som kommunikations- og marketingkoordinator.

Mette Norrild Ugens Insta-bolig 1

Hvilke ord beskriver din indretningsstil?

Jeg plejer at sige, at den er farverig, funktionel og finurlig. Det, synes jeg egentlig, er meget sigende for vores farveladehjem.

Hvad bliver du inspireret af?

Alt lige fra film, boligprogrammer, boligmagasiner og sociale medier. Sjove og anderledes sammensætninger af farver fascinerer mig. Jeg forsøger hele tiden at blive modigere og modigere i mine valg af farver.

Mette Norrild Ugens Insta-bolig 4
Mette Norrilds nyindkøbte Arcs-vase fra HAY.

Hvad er det seneste, du har købt til din bolig?

En rød Arcs-vase fra HAY.

Hvad høster flest likes, når du deler det på Instagram?

Det er helt klart det blå spisebord, som vi tidligere havde. Det himmelblå bord fanger øjet og skaber ro i et rum.

Mette Norrild Ugens Insta-bolig 3
Det er Mette Norrilds gamle, lyseblå spisebord, der gennem tiden har fået flest likes på Instagram.

Hvilken ting har overlevet længst i dit hjem?

Det må være det store vitrineskab i stuen. Det er fra IKEA og hedder Liatorp. Derudover har den ene vintage Y-stol også fulgt mig længe.

Mette Norrild Ugens Insta-bolig 2
Mettes hjem gemmer på et utal af Montana-reoler i forskellige farver, og hun elsker hver og én af dem.

Hvilken ting holder du mest af i din bolig?

Det er klart mine Montana-reoler. Jeg elsker alle farverne, det danske design og de rene linjer. Og jeg bliver faktisk helt glad i låget, hver gang jeg træder ind ad døren og bliver mødt af alle farverne.

Hvad er den grimmeste ting i dit hjem, som du elsker alligevel?

Vores emhætte. Utroligt praktisk, men ikke særlig køn.

Hvilken indretningsstil eller ting vil aldrig finde vej til dit hjem?

Jeg tror aldrig, man kan sige aldrig. Det har tiden vist mig, men måske jeg kan udelukke broderede puder med hundemotiver eller de store træskænke, der hittede i 90’erne.

Køkken-alrummet er Mettes yndlingsrum i hjemmet.

Hvad er dit yndlingsrum i boligen?

Det er helt klart vores køkken-alrum, hvor vi opholder os mest. Det er husets hjerte. Her er lyst, og det er vores leverum. Det er her, vi laver mad, spiser og ser tv sammen, det er her, vi leger med ungerne og er kreative. 

Hvad er det næste, der skal ske i dit hjem?

Jeg drømmer om en ny sofa – og om at renovere vores badeværelse på 1. salen. Det er fra 1990’erne og trænger virkelig til en kærlig hånd. 

Hvem er dine favorit-Instagrammere, når det kommer til bolig?

@marieeigen, @ditteblog og @malene.baekgaard.

Mettes 3 bedste indretningstips

  • Vær modig og spring ud i farverne
  • Opbevaring, opbevaring, opbevaring – man kan ikke få for meget opbevaring
  • Vil du have flere farver ind i din indretning, men er bange for det bliver rodet, så start med rolige basisfarver, men skru til gengæld mere op for farverne på nipsting.