Sommerdrømme

Vandt et hus til tre millioner: Nu kan du leje Anna og Martins sommerdrøm

Vil du prøve at bo i et vaskeægte vinderhus fra tv? Nu kan du leje vinderhuset fra Sommerdrømme på TV 2.

Et sommerhus kun fem minutter fra stranden og med et farverigt interiør, der er blevet blåstemplet af boligeksperter fra fjernsynet.

Lyder det som noget for dig? Så er det nu, du skal slå til.

I sidste sæson af Sommerdrømme på TV 2 løb vennerne Anna Bech Lindberg og Martin Westi med sejren i form af et sommerhus beliggende i Ålbæk nær Skagen. Og nu kan du tage del i deres ”magiske sommerdrøm”.

Anna og Martin har nemlig listet deres røde træhus på Airbnb.

”Dette hus er vores magiske "sommerdrøm", og vi håber, at du vil nyde det lige så meget, som vi gør,” skriver Anna blandt andet i opslaget for udlejning.

Her kommer hun også med en lille disclaimer. Venneparret havde nemlig kun i alt 400.000 kroner at indrette og færdiggøre sommerhuset for, og derfor måtte de uerfarne amatørhåndværkere tænke i hjemmebyggede løsninger.

”Vi lægger en masse kærlighed og hårdt arbejde i interiøret. Mange ting er bygget i hånden og har måske små fejl, men vi håber, du kan sætte pris på charmen og det unikke,” lyder det i opslaget.

Sommerdrømme.jpg

Vil udleje gratis

Anna og Martin kunne efter sejren i juni i år fortælle, at de drømte om at bruge sommerhuset store dele af året både sammen og hver for sig.

Men der var også en anden drøm, der spirede, lige efter finalen var løbet af skærmen. Til TV 2 fortalte vennerne således, at de på sigt gerne vil "dele ud" af deres sommerhus – helt gratis.

“Ikke alle er så privilegerede, at de har et sommerhus eller har mulighed for at deltage i en tv-konkurrence og vinde et sommerhus. Derfor har vi planer om, at huset i nogle af de dyreste sommerferieuger skal tilbydes gratis til familier, som ikke har råd til at tage på sommerferie ellers,” sagde Anna Bech dengang.

Du kan se opslaget for udlejning og billeder fra vinderhuset her.

For at få prisen oplyst, skal du vælge en lejeperiode.