Mads og Camilla fra Nybyggerne

Kemien var intens, men der skulle gå to år, før skæbnen førte Mads og Camilla sammen

Det var et tilfældigt møde i Kongens Have, da 'Nybyggerne'-parret Mads Schaumann og Camilla Schaumann blev introduceret for hinanden første gang, men der skulle gå flere år, før skæbnen førte parret sammen.

Denne artikel blev bragt hos HER&NU første gang. Dette er en redigeret udgave.

Det var et uventet møde, der førte til, at 'Nybyggerne'-parret Mads Schaumann, 31 år, og Camilla Schaumann, 31 år, blev en del af hinandens liv.

Det fortæller ægteparret med glæde om, da HER&NU møder dem i deres fælles lejlighed i Københavns Nordvestkvarter.

Da Camilla flyttede til Storkøbenhavn tilbage i 2015, blev hun inviteret af sin kusine til at tilbringe en hyggelig dag i Kongens Have sammen med kusinens højskolevenner, heriblandt Mads.

"Jeg kom til at sidde ved siden af Mads i hele den højskolekreds, der spillede guitar og drak lunkne flaskeøl i solen. Det var helt tilfældigt. Vi snakkede om rockmusik, og Mads faldt nærmest bagover, da han hørte, at vi havde det samme yndlingsalbum fra bandet 'The Who'. Senere, da han var ude for at tisse med gutterne, gik han på hænder af begejstring," fortæller Camilla smilende, mens Mads tilføjer:

"Ud over dine store og flotte øreringe, dit smil, dine øjne er det ikke så ofte, at man møder én med forkærlighed for det samme band."

Trods en intens kemi mellem dem den særlige sommerdag, gik der alligevel to og et halvt år, hvor de lejlighedsvis mødte hinanden til de samme fester eller skrev løst og fast til hinanden, indtil skæbnen igen førte dem sammen i 2017.

"Vi startede så på pædagogstudiet sammen på Campus Carlsberg og kom i samme klasse. Alt boblede bare i min krop, og Mads kom til at sidde på stolen foran mig, hvor han spiste sin ostemad iført en cowboyjakke. Der gik en uge efter det, og så har vi været sammen lige siden," siger Camilla.

Tilbage i august blev parret gift, og her var der også tænkt over stedet.

"Vi blev viet i Kongens Have, og jeg friede også til Camilla der. Vi holdt festen hjemme i vores baggård, det var stille og roligt," siger Mads.