Sarah Zobel

Sarah Zobel sætter sit 300 år gamle byhus til salg

I tre år har Sarah Zobel haft adresse i et gammelt byhus i indre by i København, men nu har hun sat det smukke hjem til salg. Se boligen her.

I det historiske område ved Nyboder har psykolog Sarah Zobel netop fået sat et ’til salg’-skilt i sit næsten 300 år gamle byhus.

Den 135 kvadratmeter store ejerlejlighed – som byhuset har status af – ligger på Gernersgade i det indre København, og efter tre år på adressen er den tidligere fotomodels smukke hjem nu igen at finde på boligmarkedet, skriver boligmediet Boliga.dk.

Byhuset ligger ved Nyboder, som en af vores mest berømte konger, Christian den 4., i sin tid opførte til flåden. Området er især kendt for de gule stokke, men Sarah Zobels byhus er en af de grå af slagsen – som Forsvaret løbende har solgt ud af.

Huset er til salg hos Ejendomsmæglerfirmaet Jesper Nielsen, og i salgsannoncen omtaler de beliggenheden som ”suveræn”. Du er få minutters gang fra både Østre Anlæg, Kongens Have, Kastellet og Søerne.

Tre etager og eget gårdområde

Sarah Zobel købte selv huset i slutningen af 2017. Nu har hun så valgt at sætte boligen til salg for 11 millioner kroner.

Gennemsnitsprisen per kvadratmeter for ejerlejligheder i København K har fra januar til november 2020 ligget på godt 56.200 kroner, men for denne velholdte byperle har kvadratmeterprisen således sneget sig på 81.480 kroner, viser beregninger fra Boliga.dk.

For den pris får man et hjem i tre etager og med seks værelse, som indvendigt er renoveret med stor respekt for ejendommens alder. Dertil kommer et hyggeligt og privat lille gårdområde med hegn omkring, hvor man kan stille stole, borde og planter.

Sarah Zobel er datter af den berømte erhvervsleder Peter Zobel – og hun arbejder i dag med meditation og erhvervspsykologi, hvilket hun i 2009 skrev en bog om.

Vil du se det smukke hjem, kan du se huset her.

Sarah_Zobel_byhus.jpg