Tim Christensen lejlighed til salg

Tim Christensens penthouselejlighed solgt på rekordtid: Se billederne her

Dizzy Mizz Lizzy-sangeren Tim Christensens store penthouselejlighed på Frederiksberg nåede kun at være på markedet i små to uger, før den blev solgt. Se millionlejligheden her.

Den verdensberømte sanger og musiker Tim Christensen kan nu pakke flyttekasserne og aflevere nøglerne til sin 174 kvadratmeter penthouselejlighed på en sidegade til Gammel Kongevej i København.

Det krævede nemlig ikke mere end to uger på det offentlige marked, før end salget var i hus – og så endda til den udbudte pris.

Det skriver Boliga.dk.

Den store lejlighed, der fordeler sig over to etager og flere tagterrasser, kom til salg tilbage i december og er netop blevet tinglyst – og de nye købere kunne sikre sig boligen for den ”nette” sum af præcis 15 millioner kroner.

Tim Christensens lejlighed på Frederiksberg. Foto: Lars Gundersen, Adam Scnhack
Tim Christensen lejlighed på Frederiksberg. Foto: Lars Gundersen, Adam Scnhack
Tim Christensens lejlighed på Frederiksberg. Foto: Lars Gundersen, Adam Scnhack

Markant prisstigning

Da Tim Christensen selv investerede i lejligheden på den eftertragtede adresse i 2004, gav han selv 3,5 millioner kroner for den.

I de 17 år, han har boet på adressen, er prisen altså steget med 11,5 millioner kroner, dog ikke medregnet eventuelle opgraderinger af og forbedringer i det store hjem.

Dette er dog ikke anderledes end i resten af Frederiksberg Kommune, hvor lejligheden ligger. Her er prisen på ejerlejlighedskvadratmeterne, ifølge Boliga.dks salgshistorie, bare i løbet af de seneste fem år gået fra at koste næsten 39.600 kroner i 2016 til 54.900 kroner i 2021. Altså en prisstigning på hele 39 procent.

Se Tim Christensens lejlighed her.

Om Tim Christensen

  • Dansk sanger, sangskriver og musiker
  • Særligt kendt for sin succes med rockgruppen Dizzy Mizz Lizzy
  • Har derudover også hittet som solo-artist med bl.a. "Right next to the right one", "Love is a matter of.." og "How far you go"