Vivi Bang, Ugens Instagrambolig

Vivis badeværelse får mange komplimenter: ”Vi lavede det på et tidspunkt, hvor jeg helst bare ville sælge huset”

Vivi Bang har forvandlet et smukt, rødt murstenshus til en luksuriøs oase med rolige toner, gamle genbrugsfund og varme træsorter. Kom med indenfor i Ugens Instagrambolig, som tilhører @_vivibang_.

Grå og beige nuancer, varme træsorter og luksuriøst interiør har forvandlet et gammelt flerfamiliehus i Nyborg til et æstetisk og luksuriøst hjem for en lille familie på fire.

Her bor Vivi Bang med sin mand, Christian, og selvom ejendomsmægleren kaldte det røde murstenshus både istandsat og indflytningsklart, har parret renoveret næsten uafbrudt de sidste fire år.   

I dag er den rolige æstetik og den røde tråd svær at overse. Men det har også krævet kræfter at nå hertil, erkender Vivi Bang. Hun er især stolt af sit badeværelse, som blev til i en periode, hvor hun ellers var træt af renovering og mest havde lyst til at sætte huset til salg.   

”Men vi formåede at holde fokus på det, som vi havde tænkt, og det er endt langt bedre, end vi havde turde håbe på. Jeg synes, at det emmer af luksus og ro,” siger hun til alt.dk.   

Badeværelset er ikke det eneste rum, der har fået en luksuriøs overhaling, men selvom alt synes at passe sammen i hjemmet i Nyborg, er der alligevel noget, som er kommet bag på Vivi Bang i processen:   

”Det er nok kommet som en overraskelse for mig selv, at min stil ændrer sig hele tiden. Jeg har for nylig købt et gammelt billede med guldramme fra et loppemarked. Det er ellers ikke noget, der har tiltalt mig før,” siger hun.   

Generelt er den kreative projektleder glad for genbrugsfund, som hun blander med nyt for et personligt hjem med historie.   

Kom med indenfor i denne uges Instagrambolig, som tilhører @_vivibang_.

Om Vivi Bang

Vivi Bang arbejder til daglig som selvstændig, kreativ projektleder. 

Hun bor i Nyborg med sin mand, Christian, og deres to børn på 6 og 7 år samt deres Jack Russel Terrier, Eddie.

Du kan følge hende på Instagram under @_vivibang_.

Hvor har du fået interessen for boligindretning fra?

Den er kommet helt naturligt. Jeg flyttede rundt på mit teenageværelse ugentligt og har egentlig altid haft en interesse for at skabe rum og af rummets funktion. Det er så taget til undervejs i mit liv og i de forskellige faser, jeg har været i.

Hvordan er din indretningsstil?

Jeg ved ikke, hvad jeg skal kalde den. Jeg omgiver mig med det, jeg godt kan lide, og som tiltaler mig. Jeg har fået en svaghed for gamle ting, og som har en historie.

Vivi Bang, Ugens Instagrambolig
Køkkenet er holdt i en stram stil med rolige farver, der passer til resten af huset.

Hvad bliver du inspireret af?

ALT! Jeg finder meget inspiration i butikker, på instagram, bygninger, forskellige kulturer, andres hjem, sparring med min omgangskreds osv. Det er alle steder, jeg trækker inspiration med hjem fra.

Hvad er det seneste, du har købt til din bolig?

Et lille klapbord i en genbrugsbutik og planter til udestuen og til krukkerne i haven.

Vivi Bang, Ugens Instagrambolig
Store møbler, bløde teksturer og rolige farver gør Vivi Bangs stue til lidt af en luksusoplevelse.

Hvad giver flest likes, når du deler det på Instagram?

Vores badeværelse er helt sikkert det, der høster flest komplimenter, og som jeg får flest henvendelser omkring.

Hvilken ting har overlevet længst i dit hjem?

Vores Børge Mogensen stol, som hedder Den Spanske Stol. Den var en gave fra mig til Christian, da han blev færdig som arkitekt, og den kommer til at blive hos os altid.

Vivi Bang, Ugens Instagrambolig
Børge Mogensen-stolen har fulgt Vivi Bang og hendes mand i mange år. Den var oprindeligt en gave fra Vivi til Christian, da han blev færdig som arkitekt, og hun tror ikke, at de nogensinde kommer til at skille sig af med den.

Hvilken ting holder du mest af i din bolig?

Det lyder måske lidt som en kliche, men Christian har lavet nogle buster af børnene, som står i huset, og de betyder virkelig meget for mig.

Hvad er den grimmeste ting i dit hjem, som du elsker alligevel?

Vores kælder. Jeg hader det rum, men det er også nødvendigt for at kunne vaske tøj. Ellers har jeg ikke ting i mit hjem, som jeg hader. Så skulle det da lige være børnenes legetøj. 

Vivi Bang, Ugens Instagrambolig
Badeværelset er husets mest populære rum på Instagram - og det er ikke svært at forstå hvorfor. Også her får den rolige og luksuriøse æstetik lov til at leve i fuld flor.

Hvad er den mest sjove/skæve/overraskende inspiration, som du har brugt i dit hjem?

Det er nok kommet som en overraskelse for mig selv, at min stil ændrer sig hele tiden. Jeg har for nylig købt et gammelt billede med guldramme fra et loppemarked. Det er ellers ikke noget, der har tiltalt mig før, men det talte pludselig til mig, fordi det var meget varmt. Samtidigt kan jeg godt lide mit stålbord fra Drama, som har et meget afvisende design med sin stålflade og -form. Jeg elsker ikke specifikke ting, men stemningen.

Hvilken indretningsstil eller ting vil aldrig finde vej til dit hjem?

Skarpe farver som for eksempel turkis. Jeg kan simpelthen ikke fordrage den farve. Skarpe farver gør mig urolig.

Vivi Bang, Ugens Instagrambolig
Vivi Bang og hendes mand renoverede badeværelset på et tidspunkt, hvor Vivi var godt træt af husrenovering. Alligevel er hun meget glad for resultatet, som er blevet, præcis som hun ønskede.

Hvad er dit yndlingsrum i boligen?

Vores badeværelse. Det rummer alt det, som jeg havde visualiseret mig fra start, og vi lavede det på et tidspunkt, hvor jeg var fed up med husrenovering og byggeprojekt og egentlig helst bare ville sælge huset. Men vi formåede at holde fokus på det, som vi havde tænkt, og det er endt langt bedre, end vi havde turde håbe på.

Jeg synes, at det emmer af luksus og ro – og så er der helt vildt meget plads. Vi kan alle fire bruge badeværelset på samme tid uden at føle, at det er presset.

Vivi Bang, Ugens Instagrambolig
Stærke farver finder aldrig vej til Vivi Bangs hjem, som i stedet har mange brun- og grålige toner. Træmøbler i varme sorter lyser op og skaber karakter i rummene.

Hvad er det næste, der skal ske i dit hjem?

Vi har fuld kælder under huset, og vi har en vaskekælder, der trænger til en omgang TLC.

Hvem er dine favorit-Instagrammere, når det kommer til bolig?

  1. @emilyslotte /elsker hendes univers og æstetik
  2. @jakearnold / hans stil er virkelig inspirerende
  3. @harolds_finishing_touches / virkelig god haveinspiration
Vivi Bang, Ugens Instagrambolig
Vivi Bang er ikke kun glad for boligindretning - hun går også meget op i sin have, som ligeledes har gennemgået en større renovering.

Vivis tre bedste indretningstips

  1. Tag stilling til de ting, du vælger at bo med, og implementér det i dit hjem
  2. Fjern det, der fylder unødvendigt
  3. Tag på loppemarked en gang imellem og mix nyt og gammelt.