12 opskrifter på skønne boller
Det er så nemt at bage boller, og der er så mange muligheder for variation. Her får du 12 nye opskrifter på de grove, de fine, de søde og de sjove.
Det er så nemt at bage boller, og der er så mange muligheder for variation. Her får du 12 nye opskrifter på de grove, de fine, de søde og de sjove.
Før du begynder
Tjek at dit mel ikke er blevet for gammelt.
Læs opskriften igennem, før du begynder. Nogle af disseboller skal æltes længe, nogle kun kort. Det giver forskelligkonsistens.
Hold altid noget af hvedemelet tilbage. Tilsæt det sidstemel lidt ad gangen, måske skal det ikke i alt sammen,eller måske skal der lidt mere i, end det fremgår afopskriften.
Ovne varmer forskelligt, så tjek altid, at bollerne er færdigbagteinden, du tager dem ud. Bagetiderne her er foren almindelig ovn. Bruger du varmluft, skal du justereovntemperaturen – følg ovnens brugsanvisning.