275 g mandelmel eller en blanding af blendede mandler og hasselnødder
1½ tsk. kanel
1 tsk. ingefær
1 tsk. bagepulver
Annonse
50 g kokosmel
½ dl solsikkeolie
200 g revne æbler
10 store muffinsforme
Mascarponecreme:
250 g mascarpone
2 spsk. flormelis
reven skal og saft af 1 ubehandlet citron
1. Tænd ovnen på 180 grader.
2. Pisk æg med brun farin og vanilje til en skummende masse.
Annonse
3. Bland mandelmel med krydderier, bagepulver og kokosmel.
4. Rør mandelmelblandingen i æggemassen sammen med olie og revne æbler.
5. Fordel dejen i 10 store muffinforme, og bag kagerne i ca. 20 min.
6. Rør mascarpone med flormelis og citronsaft og skal, og fordel cremen på kagerne.
Gulerodsmuffins med lakridsfrosting
Samme dej som æblemuffins, blot med 200 g revet gulerod i stedet for æble!
Lakridsfrosting:
200 g flødeost
1 spsk. flormelis
Annonse
3 spsk. lakridssirup
lidt lakridspulver til drys
Bag kagerne som beskrevet ovenfor. Rør flødeost med flormelis og lakridssirup. Kom frostingen i en sprøjtepose med stjernetylle, og sprøjt på kagerne. Drys med lidt lakridspulver.