Mandelmuffins med citronfrosting

Mandelmuffins med citronfrosting

Muffins er altid nemme at have med, og et tykt lag citronfrosting gør disse ekstra lækre. Vent evt. med at pynte dem, til de skal serveres.

Mandelmuffins med citronsmag

(12 stk.)

200 g saltet smør

200 g sukker

3 æg

200 g mandelmel

100 g majsmel

1 tsk. bagepulver

revet skal fra 1 ikke overfladebehandlet citron

Citronfrosting:

90 g usaltet blødt smør

75 g flormelis

225 g flødeost naturel

1 tsk. vaniljesukker

3 spsk. citronsaft

evt. cocktailbær til pynt

1. Tænd ovnen på 180 grader. Pisk smør og sukker hvidt. Tilsæt æggene et ad gangen.

2. Bland mandelmel, majsmel og bagepulver, og rør det i æggemassen sammen med citronskal.

3. Sæt papirforme i en muffinbageform. Fyld formene halvt op med dej. Bag kagerne i 15-20 min. Tjek evt. med en kødnål, om de er bagt.

4. Pisk alle ingredienserne til frostingen sammen med en elpisker. Kom frostingen i en sprøjtepose, og dekorer kagerne. Pynt evt. hver kage med et cocktailbær.

► SE OGSÅ: Skotsk shortbread

► SE OGSÅ: Nem chokoladekage med bær

► SE OGSÅ: Olivenoliekage med orangesirup