3 lette salater
3 nemme sommer salater
4
Ingredienser
- 1. Salat af bolsjebeder, rucola & feta
- 250 g røde bolsjebeder
- 1 håndfuld rucola
- 1 spsk citronsaft
- 1 spsk olivenolie
- salt, peber
- 75 g smuldret feta
- 25 g ristede pinjekerner
- 2. Avokado-tomat-salat med krydderurter
- kødet af 2 avokadoer
- 450 g tomater
- 2 bundt forårsløg
- 1 lille bundt basilikum
- ½ potte koriander
- 1 spsk olivenolie
- 1 spsk lys balsamico
- salt, peber
- 3. Aspargessalat med mandler & pecorino
- 1 bundt grønne asparges ca. 300 g
- 1 spsk citronolivenolie
- salt, peber
- 35 g salte mandler
- lidt mikrosalater
- 25 g finthøvlet pecorino
Sådan gør du:
- 1. Salat af bolsjebeder, rucola & feta
- Snit bolsjebederne meget tyndt, vend dem med rucola, citronsaft samt salt og peber. Anret og drys salaten med feta og pinjekerner, før den serveres. 150 kcal pr. person
- 2. Avokado-tomat-salat med krydderurter
- Hak alle ingredienserne til salaten, vend og smag dem til med olivenolie, balsamico samt salt og peber. 110 kcal pr. person
- 3. Aspargessalat med mandler & pecorino
- Snit de grønne asparges fint og lidt på skrå. Vend dem med olie, salt og peber. Tilsæt mandler, og drys med lidt mikrosalater og ost før servering. 120 kcal pr. person