Lækre snacks til nytårstalen: 3 nemme hapser
Når vi samles foran skærmen nytårsaften for at se dronningens nytårstale, er det rart med lidt bobler i glasset og små hapsere, man nemt kan spise uden det store udstyr. Her får du opskrifterne på 3 lækre snacks til nytår:
Nemme snacks til nytårsaften:
- Fyldt champignon med sprød parmaskinke
- Bagte minipeberfrugter med gedeost og bacon
- Krustader med torsk i sennepscreme
Annonse
Fyldt champignon med sprød parmaskinke
Det skal bruge:
20 stk.
20 champignon
2 spsk. olivenolie
100 g parmaskinke
2 spsk. olivenolie
100 g frisk spæd spinat
1 lille glas peberfrugtpesto eller anden pesto
salt og peber
Annonse
Sådan gør du:
- Fordel rensede champignon uden stok på bagepapir på en bageplade. Dryp med olivenolie, og krydr med salt og peber.
- Fordel også parmaskinkeskiverne på bagepapiret, og pensl dem med olivenolie.
- Stil pladen i ovnen ved 200 gr. i ca. 12 min. Tag pladen ud. Fordel champignonerne på et fad.
- Skyl spinaten grundigt. Kog den op i en gryde i 1 dl vand, og under låg til den falder sammen. Si spinaten.
- Kom lidt spinat og pesto på hver champignon. Fordel små stykker af sprød parmaskinke over.
- Krydr med salt og peber
Krustader med torsk i sennepscreme
Det skal du bruge:
20 stk.
200 g torskefilet
1 dl god mayonnaise
1/2 dl piskefløde
1 spsk. dijonsennep
salt og peber
20 mini krustader (færdigkøbte) eller brug sprøde minitoast eller sprødristede tynde skiver flute
Pynt: 1 glas ørredrogn, afdryppede
Kapers og dild
Sådan gør du:
Annonse
- Kog torskefileten i vand tilsat salt ca. 5 min. Afdryp og afkøl fisken.
- Mos fisken med en gaffel, og smag til med mayonnaise, flødeskum pisket af fløden, sennep, salt og peber.
- Fordel fisken i de små sprøde skåle. Pynt med ørredrogn, kapers og dild.
Bagte minipeberfrugter med gedeost og bacon
Det skal du bruge:
20 stk.
20 minipeberfrugter
2 spsk. olivenolie
Fyld:
150 g cremet frisk gedeost eller flødeost
2 spsk. finthakkede grønne, stenfri oliven
2 spsk. finthakkede, smuttede mandler
3 spsk. friskhakket koriander eller purløg
3 sprødstegte skiver bacon (finthakkede)
salt og peber
Sådan gør du:
- Rens peberfrugterne for stilke og kerner ved at skære stilkenden af. Fordel peberfrugterne på en rist over en bradepande. Pensl dem med olie. Stil under ovngrillen ca. 5 min. Afkøl dem.
- Rør ingredienserne til fyldet sammen. Kom fyldet i en sprøjtepose, og fordel det i peberfrugterne.
- Fordel peberfrugterne på bagepapir på bageplade.
- Stil dem i ovnen ved 225 gr. 5-8 min.
- Server dem lune.
Lækre drinks til nytårsaften
-
Skøn cocktail til nytårsaften: Bulldog Tom Collins
-
Festlig champagnecocktail med appelsin & campari
-
Velkomstdrink: Bobler med ingefær, citrus og mynte
-
Champagnemojito
-
Spændende cocktails til nytårsaften: Amaretto 23, Bubbly Cherry & Hot Buttered Scotch
-
Nytårsbobler med granatæble og lime
-
Champagne cocktail
-
Velkomstdrink: Bellini og sprøde brød med lakse-tatar
-
Skøn drink: Aperol Spritz
De bedste opskrifter til dit nytår
-
Champagnemojito
-
Nytår: 11 skønne opskrifter på velkomstdrinks og cocktails til årets sidste fest
-
Lækre snacks til nytårstalen: 3 nemme hapser
-
9 skønne hovedretter til nytårsaften
-
Børnevenlig nytårsmenu: Nytårsmad med krudt i
-
Festlig nytårsmenu med små retter
-
Nytårsmenu med skaldyr
-
Vegetarisk nytårsmenu: 10 lækre opskrifter
-
Klassisk nytårsmenu med med stegt torsk, dyremedaljoner & tærte
-
Brownielagkage med champagneflødeskum
-
Chokolademousse med Baileys salted caramel & karamelpopcorn
-
Festlige nytårsfristelser: Solbærflødeboller