Lækre opskrifter på varme hveder til store bededag
Aftenen før store bededag spiser vi varme hveder. Man mener, at hvederne blev opfundet af bagerne, fordi de skulle holde fri på dagen. Hveder er dejlige til både morgenmad og en kop aftente – enten friskbagte eller ristede.
Her har vi fundet de lækreste opskrifter på varme hveder, eller hvedeknopper, som man også kalder dem. Forkæl familien med varme hveder, søde bededagsboller, grønne hvedeknopper og hveder med kanelremonce. Opskrifterne finder du her:
Lækre opskrifter på varme hveder til Store Bededag
-
Sprøde varme hveder
-
Traditionelle hvide hveder
-
Nemme hjemmebagte varme hveder
-
Storebededags-boller
-
Hjemmelavede lune hveder
-
Kanelsnegls-hveder: Sådan bager du hveder med kanelremonce
-
Varme hveder med fordej
-
Grønne hveder
-
Grove hveder med gulerod
-
Bag dejlige hveder til Store Bededag
-
Lækre lune hveder - bagt med spelt