8 opskrifter til 5:2-kuren

8 opskrifter til 5:2-kuren

5:2 giver plads til at spise mere af alt det lækre, men du vil sandsynligvis også opleve, at fastedagene giver dig en bedre mæthedsfornemmelse, fortæller ernæringsekspert og kvinden bag 5:2-opskrifterne her i galleriet, Louise Bruun. Få her fire bud på morgemad og fire bud på aftensmad til fastedagene.

Morgenmad: ca. 205 kcal

Kogt æg med blåbær og grapefrugt

Se opskriften her

5:2 giver plads til at spise mere af alt det lækre, men du vil sandsynligvis også opleve, at fastedagene giver dig en bedre mæthedsfornemmelse, fortæller ernæringsekspert og kvinden bag 5:2-opskrifterne her i galleriet, Louise Bruun. Få her fire bud på morgemad og fire bud på aftensmad til fastedagene.

Opskrifterne er fra tv-producent og konsulent Birdie Bjerregaard og ernæringsekspert Louise Bruuns kommende bog ”Sund og Slank med 5:2”, der udkommer på Politikens Forlag i begyndelsen af 2014.

Morgenmad: ca. 120 kcal

Skyr med æble, abrikoser og hørfrø

Se opskriften her

Morgenmad: ca. 200 kcal

Grønt shot

Se opskriften her

Morgenmad: ca. 170 kcal

Røget laks med dild, lime og ristede solsikkekerner

Se opskriften her

Aftensmad: ca. 268 kcal

Limekylling med spidskål

Se opskriften her

Aftensmad: ca. 320 kcal

Linsesuppe med græskar

Se opskriften her

Aftensmad: ca. 290 kcal

Ølandspizza

Se opskriften her

Aftensmad: ca. 360 kcal

Belugalinser med tunmousse

Se opskriften her