Æble/tyttebærkager

Æble/tyttebærkager

(4 pers.)

Ingredienser

  • Koge/stegetid: 25 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • 750 g madæbler (tern)
  • 1⁄2 dl vand
  • 5 spsk sukker
  • 125 g tyttebær (friske eller frosne)
  • 200 g rugbrød
  • 4 spsk sukker
  • 25 g smør
  • 11⁄2 dl piskefløde

  1. vand. Rør sukkeret i og kog mosen igennem. Rør tyttebærrene i, kog det igennem under omrøring og hæld det i en skål til afkøling. Riv rugbrødet og bland det med sukker. Rist det på en pande med smør i ca. 10 min. og bred det ud til afkøling på et stykke bagepapir. Læg æble/ tyttebærmos lagvis med ristet rugbrød i 4 portionsglas. Pynt med flødeskum.