Agurkesandwich med feta

Agurkesandwich med feta

(2 personer)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • Ingredienser:
  • 75 g fetaost
  • 75 g flødeost
  • 1 usprøjtet citron
  • 1 bdt purløg eller 2 forårsløg
  • ½ agurk (skiver)
  • 4 skiver sandwichbrød (eller lyst brød)
  • evt. 1 fed hvidløg
  • ½ spsk jomfruolivenolie
  • salt og peber

  1. Mos fetaost og flødeost sammen og smag til med 1-2 tsk citronsaft (evt. fintrevet citronskal), salt og peber.
  2. Tilsæt fintklippet purløg eller fintsnittet forårsløg.
  3. Rist brødet let og gnid det evt. med et overskåret hvidløgsfed.
  4. Dryp med olivenolie og smør brødet med fetablandingen. Læg sammen med agurkeskiver eller server som åbne madder.