Agurkesandwich med feta
(2 personer)
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Ikke fryse-egnet
- Ingredienser:
- 75 g fetaost
- 75 g flødeost
- 1 usprøjtet citron
- 1 bdt purløg eller 2 forårsløg
- ½ agurk (skiver)
- 4 skiver sandwichbrød (eller lyst brød)
- evt. 1 fed hvidløg
- ½ spsk jomfruolivenolie
- salt og peber
- Mos fetaost og flødeost sammen og smag til med 1-2 tsk citronsaft (evt. fintrevet citronskal), salt og peber.
- Tilsæt fintklippet purløg eller fintsnittet forårsløg.
- Rist brødet let og gnid det evt. med et overskåret hvidløgsfed.
- Dryp med olivenolie og smør brødet med fetablandingen. Læg sammen med agurkeskiver eller server som åbne madder.