Amerikansk omelet med majs, ost og peberfrugt
Lækker amerikansk omelet med majs, ost og peberfrugt.
2 personer
Ingredienser
- Amerikansk omelet med majs, ost og peberfrugt
- 1 omelet
- 1 rød peberfrugt
- 2 dl majskerner fra frost eller dåse
- 2 forårsløg
- 50 g reven cheddarost
- 15 g smør
- Omelet:
- 4 æg
- ½ dl mælk
- ½ tsk. salt
- peber
- 15 g smør
- Del æggene i blommer oghvider. Pisk blommerne sammenmed mælk, salt og peber. Piskæggehviderne stive. Vend æggehviderneforsigtigt rundt i blommemassenmed en dejskraber.
- Varm en pande op med smørret,til det er afbruset og gyldent.Hæld æggemassen på. Lad denbage ved svag varme 10-15min.under låg. Når omeletten er gennembagt,løsnes den forsigtig frapanden.
- Skær peberfrugten ismå tern, og bland demmed majskerner og snittetforårsløg.
- Lige inden omelettenfoldes sammen, fordelespeberfrugt, majs og ost overhalvdelen. Fold sammen, oglad omeletten stege videreved helt svag varme underlåg 3-4 min.