Amerikansk omelet med majs, ost og peberfrugt

Amerikansk omelet med majs, ost og peberfrugt

Lækker amerikansk omelet med majs, ost og peberfrugt.

2 personer

Ingredienser

  • Amerikansk omelet med majs, ost og peberfrugt
  • 1 omelet
  • 1 rød peberfrugt
  • 2 dl majskerner fra frost eller dåse
  • 2 forårsløg
  • 50 g reven cheddarost
  • 15 g smør
  • Omelet:
  • 4 æg
  • ½ dl mælk
  • ½ tsk. salt
  • peber
  • 15 g smør

  1. Del æggene i blommer oghvider. Pisk blommerne sammenmed mælk, salt og peber. Piskæggehviderne stive. Vend æggehviderneforsigtigt rundt i blommemassenmed en dejskraber.
  2. Varm en pande op med smørret,til det er afbruset og gyldent.Hæld æggemassen på. Lad denbage ved svag varme 10-15min.under låg. Når omeletten er gennembagt,løsnes den forsigtig frapanden.
  3. Skær peberfrugten ismå tern, og bland demmed majskerner og snittetforårsløg.
  4. Lige inden omelettenfoldes sammen, fordelespeberfrugt, majs og ost overhalvdelen. Fold sammen, oglad omeletten stege videreved helt svag varme underlåg 3-4 min.