ca. 40 stk.

Ingredienser

  • 300 g mel
  • 50 g sukker
  • 4 tsk. bagepulver
  • 1 tsk. salt
  • 1 dl majsolie
  • 2½ dl kærnemælk
  • 2 æg
  • 2 dl mælk
  • smør til stegning
  • Appelsinmarineredebær:
  • 1 bk. blåbær
  • 1 bk. hindbær
  • saft af 1-2 appelsiner
  • sukker efter smag

  1. Bland alle de tørre ingredienser sammen med et piskeris. tilsæt de flydende ingredienser, og rør dejen sammen.
  2. Lad smørret få farve på en stor pande, sæt 3-4 små pandekager på panden, og vend dem, når overfladen bobler.
  3. Dæk de skyllede bær med appelsinsaft, og mos dem ganske let. tilsæt sukker efter smag, og lad bærrene trække en times tid inden servering sammen med pandekagerne.