-
Kæmpe comeback: Her er vinderen af "Spillet"
-
Undrer du dig også? Sådan foregår optagelserne i finalen af "Spillet"
-
Mohamed åbner op om svær tid: - Der var råb, skrig og smerte
-
Efter konflikt i ”Spillet”: Sådan er forholdet i dag
-
Oliver Stanescu åbner op om misbrug: Tog stoffer på hospitalet
-
Fulde under optagelserne til "Spillet"
-
Anna Lin følte sig overvåget efter "Spillet": Det var helt skørt
-
Bag kameraerne: Sådan fungerer panelet i "Spillet"
-
Da Vicki Berlin mødte sin store kærlighed, var hun forlovet med en anden
-
Vicki Berlin med stor kritik af "Spillet": Mit livs dårligste beslutning
-
Sofie Stougaard var lige blevet gift, da hun mødte sit livs kærlighed
-
Jim Lyngvild var tæt på at trække sig: Jeg kunne ikke mere

Andebryst & rødkålssalat
Få opskriften på en orginal juleklassiker
4
Ingredienser
- 2 små berberiandebryster a 200 g
- salt, peber
- 1 tsk five spice-krydderi
- Rød kålssalat:
- 1 dl rosiner
- ¼ dl god, lagret balsamico, gerne med kirsebær, figen eller blodappelsin ½-¾ liter fintsnittet rødkål
- 250 g groftreven rødbede
- 1 lille fintsnittet rødløg
- 1-2 udkernede aromatiske pærer i både
- 200 g friske brombær
- 1 spsk olivenolie
- salt, peber
- frisk rosmarin
- 300 g ristet rugbrød
Sådan gør du:
- Rids andebrysternes skindside og krydr med salt, peber og five spice. Steg dem på en tør, varm pande på hver side i 7-8 min., og lad dem derefter trække tildækket. Kom rosinerne i et glas, hæld balsamico over og lad dem trække så længe som muligt. Bland alle ingredienser til salaten og smag til med olivenolie, salt, peber og rosmarin. Skær andebrysterne i skiver og server med salat og ristet rugbrød.
- Energi pr. person: 540 kcal, fedt 25%, protein 18%, kulhydrat 57%