Appelsinpannacotta

Appelsinpannacotta

Skøn dessert med et friskt syrligt pift af appelsin - server en panna cotta med appelsin som afslutning på en god middag.

6 personer

Ingredienser

  • 3 blade husblas
  • 1 stang vanilje
  • 5 dl piskefløde
  • 100 g sukker
  • 2 tsk. reven appelsinskal af 1 usprøjtet appelsin
  • Pynt:
  • reven appelsinskal af 1 usprøjtet appelsin
  • Tilbehør:
  • evt. flødeskum og blåbær

  1. Læg husblassen i blød i koldt vand i 10 min.
  2. Kom fløde, sukker, udskrabet vaniljestang og -korn og appelsinskal i en gryde.
  3. Kog det op. Tag gryden fra varmen, og fjern vaniljestangen. Knug husblassen, og rør den i.
  4. Fordel cremen i 6 portionsglas, og lad den stivne i køleskabet mindst 12 timer eller natten over.
  5. Pynt med reven appelsinskal og evt. lidt flødeskum og blåbær.