spansk Appelsinsalat

Appelsinsalat med bladselleri & peberfrugt

En enkel salat, som smager godt til brunch eller til kød eller fisk

4-6

Ingredienser

  • 1 kg appelsiner
  • 50 g milde løg
  • 2-3 blad- selleristængler
  • 200 g grøn peber
  • 1 lille håndfuld bredbladet persille (eller mynte)
  • Dressing:
  • 2 spsk olivenolie
  • salt, peber

  1. Sådan gør du: Skær skrællen af appelsinerne, og skær dem i tynde skiver. Fjern evt. kerner, og fordel skiverne på et fad. Pil, halver og skær løget i meget tynde både. Fordel dem over appelsinerne. Skær bladsellerien i tynde skiver, og fordel dem over. Det samme med peberfrugten. Skyl, slyng og hak persillen groft. Drys med salt og peber før servering, og dryp olien over. Pynt med persillen.